2 Nisan 2011 Cumartesi

YER ÇEKİMİ YOKTUR
Manyetik lifler çekirdek kütleyi bir iplik yumağı gibi içten ve dıştan kuşatır. Çekirdeğin kopyası olan manyetik göveresi meydana gelir. Bu varlıklar ( monatlar ) bugünkü varlıkların ilk atalarıdır. Doğrusal ve dönesel hareketten iki cismin manyetik gövdeleri kilitlenir tek vücutlu kompleks varlıklar ( monatlar ) oluşur.
İki cismim manyetik kolları :
1- dış tokuşmadan itişirler.uzaklaşırlar,
2- iç takışmadan
a- güçlü kollar zayıf cismi bağrına yapıştırır. Havaya atılan taş misali,
b- güçlü orta güçteki cismi gücü oranında kendisine yaklaştırır. Manyetik gövdeler cisimleri kuşatır. Tek vücutlu varlıklar oluşur. Gümüş sistemi misali.
Newton-un yasalara itme gücünü formüller, gitme vizyonunu simgeler.
Ses, tad, koku, zaman yoktur. Bilimsel olarak renk, ağırlık yoktur. Arşimet-in su kanunu manyetik fonksiyonla ilgili olur.

MANYETİK VARLIKLAR
Hilebaz irade yapmak korkulu ruh yaratmaktır. Haram nema, unvan, itibar kazanmaktır.yetim hakkı yeme, insanlara kötülük yapmaktır, zarar vermektir.bu sıfatlarda korkunç manyetik feraset yaratmaktır. Marjinal ferasetin işi kötülük yapmak, zarar vermektir. Arkasında evrensel güce sahip kara yetenekler vardır. yıkıcı nazar yapar.
Bizim ve çocuklarımızın yaşadığı Felaketler, kazalar, belalar, hastalıklar, musibetler, hezeyanlar, azaplar, acılar, ızdıraplar, fırtınalar, anaforlar manyetik ferasetimizin eseridir.
Helal kazanç hakkı olan haram nemasından feragattir, en ulvi sebildir, insanlara iyilik yapmadır. Manyetik feraset yaratmadır. Erdemli ferasetin işi iyilik yapmadır. nazarı yapıcı olur.
Her türlü mucize dediğimiz gizemli olaylar, neticeler erdemli ferasetin eseridir. Muradımızın gerçekleşmesine sebep olur, referans olur, maniple eder. Detay iç sayfalarda.
Teolojik inakta her şey külli iradeye dayanır. Kozmik inakta şartlar zaruretine dyanır.
EVREN
Maddesel evren yoktur. Manyetik evren vardır.
Doku, atom, çekirdek gibi her varlığın kendi çapında iş yapma yeteneği yani aklı, feraseti, iradesi vardır.beyaz ve kara ferasetlerden mürekkeptir.

SONSUZ
Benim güzel sıfatlı yüce Allahım kötü sıfatlardan münezzehtir. Hain şeytan, zalim zebani gibi kötü sıfatlı varlıklar yaratık olamaz. Aksi taktirde külli irade mahlukat konumunda olur. Detay sonsuz savlarımda.
******
Başınız ağrırsa muhakkak tomografi çektirin. Her ağrı kavlarla dokuların savaş haberidir. Muhakkak hamlık yazılarımı okuyun.
Rahmetli olan eşimin başı ağrırdı. Son zamanda tomografi çekildi. Tümör keşfedildi. Allahım Üç gün yatak dördüncü gün torak nasip et diyen eşim 3 gün makineye bağlı kaldı. 4. gün toprak oldu. Tek bir gün dahi evde hasta olarak yatmadı. 4 gün fakültede yattı.
Rahmetlik olan eşime emniyet siteleri evli itibarı ile iltifat ettiler.
Erdemli imgeler kişilere güzel unvanlar, itibarlar, ölümler nasip eder.

Hiç yorum yok: