14 Nisan 2011 Perşembe

Manyetik alem
Her varlığın manyetik gövdesi vardır. Manyetik imgeler kendi fıtratındaki imgelerle kilitlenir manyetik marjinal ve erdemli ferasetler oluşur. Her manyetik feraset kendi fıtratındaki ferasetlerle kilitlenir
1- tek vücutlu küresel beyaz sıfatlı, melek karakterli erdemli feraset oluşur,
2- tek vücutlu kara sıfatlı, şeytan karakterli marjinal feraset oluşur.
Erdemli ferasettin ardında yumuşak frekanslı, beyaz sıfatlı evrensel güç vardır. Marjinal ferasetin ardında sert frekanslı, kara sıfatlı evrensel güç vardır. Beyaz ferasetin işi melekler gibi iyilik yapmadır. Kötü sıfatlardan münezzehtir. Erdemli imgelerden beyaz enerji fışkırır evrenin dokusuna şifa, gıda, güç, zarafet katar.
Küresel feraset deki imgeler müşterektir. Bir imge 3-5 somut beyne intikal edebilir. Marjinal ferasetin işi şeytan gibi kötülük,hainlik, fesatlık yapmadır.Marjinal imgelerden sert frekanslı enerji fışkırır evrenin dokusuna kav katar.
Her ifşaat kendi fıtratındaki ferasete güç katar. Erdemli ifşaatların Mükafatı iyilik olarak tecelli eder. Marjinal ifşaatların cezası kötülük olarak tezahür eder. Kozmik adalet tecelli eder.
manyetik beyinlerin kilitlenmesinden Küresel büyük beyin meydana gelir. Küresel beyin evrenin manyetik gövdesi ile bütünleşerek evrensel boyut kazanır. Büyük beyin Erdemli ve marjinal ferasetlerden mürekkeptir.

DÜNYANI N DİKKATİNE
Maddesel evren yoktur. Manyetik gövdelerin kilitlenmesinden manyetik evren oluşur. Detay manyetik savlarımda.
Varlığın sahip olduğu boyutlar ve içinde bulunduğu şartlar kaderini oluşturan sebeplerdir.
Hilebaz, fesat, izzetsiz manyetik imgelerle manyetik dünya kültürünü donatan, marjinal ortam oluşturanlar; manyetik olan negatif imge iyonları ile insanların kaderine kötü pay katanlardır.dokulara kav katanlardır. Bereketi azaltanlardır. Manyetik kara ferasete güç katanlardır. Marjinal imgelerden sert frekanslı kara enerji fışkırır. Evrenin dokusuna kav katar.
Dürüst, basiretli, zarafetli manyetik imgelerle manyetik dünya kültürünü donatanlar manyetik pozitif imge iyonları ile insanların kaderine güzel pay katarlar. Manyetik dünyanın medeni feyizle bereketlenmesine vesile olan karizmalardır.haram nemadan feragat ifşaatları en ulvi sebil olarak dönüşüm olur.
Erdemli imgelerden beyaz enerji fışkırır evrenin dokusuna gıda, şifa, zarafet, güç katar.
Hangi manyetik feraset aktif olursa somut beyin o ferasetin güdümünde olur. Somut vücutla, manyetik vücut bir anlık bütünleşir, tek gövde olur. Bu anda erdemli feraset irade olmuşsa iyilik yapar, kazaları, zararları azaltır, mucizeler yaratır. Marjinal feraset irade olmuşsa kötülük yapar, zarar verir. Kazalar, zararlar, felaketler, musibetler, şerler, zilletler, rezaletler, azaplar, gazaplar, kasırgalar, girdaplar, anaforlar, hezeyanlar yaratır.

Hiç yorum yok: