24 Nisan 2011 Pazar

EVRENİN OLUŞUMU VE ERDEMLİ FERASET
FERASET HER VARLIĞIN İŞ YAPMA YETENEEĞİ VARDIR. yani kendi çapında aklı vardır. her feraset akıldır, iradedir, yetenektir.
Erdemli feraset merhametli, şefkatli, basiretli, faziletli,zarafetli vicdanlı, dürüst, estetik otantik olur.yumsak frekanslı beyaz enerji saçan erdemli imgelerden ERDEMLİ FERASET meydana gelir. Manyetik erdemli ferasetin işi iyilik yapmaktır. Mucizeler manyetik beyaz ferasetlerin eserleridir.

Gizemli kötü olaylar, neticeler sert frekanslı kara sıfatlı marjinal manyetik ferasetin eserleridir. Manyetik kara ferasetin işi kötülük yapaktır. Ruhu korkulu olan hilebaz imgeler, korkunç fenomenler vahi karakterli manyetik imgeler yaratır. Vahşi manyetik imgelerin kilitlenmesinden şeytan gibi kara sıfatlı manyetik marjinal feraset oluşur.

****Ruhu güzel, dürüst nevri zarafetli, estetik, otantik olan erdemli imgeler , güzel fenomenler ( OLAYLAR, ŞEKİLLER, EYLEMLER, SIFATLAR ) kendi fıtratında Yumuşak frekanslı, beyaz enerji saçan MELEK GİBİ BEYAZ manyetik ERDEMLİ imgeler yaratır. Manyetik beyaz imgelerin kilitlenmesinden manyetik erdemli feraset oluşur. Erdemli imgeler beyaz enerji fışkırır. Evrenin dokusuna şifa, gıda, güç, zarafeti feyiz katar. Dokuların Bağlaşıklık yeteneğini kudretli yapar.
Marjinal imgeler sert frekanslı kara enerji saçar. Evrenin dokusuna kav katar. Bağlaşıklık yeteneğinin kudretsiz yapar.


hilebaz imgeler, korkunç fenomenler vahşi karakterli manyetik imgeler yaratır. Vahşi manyetik imgelerin kilitlenmesinden şeytan gibi kara sıfatlı manyetik marjinal feraset oluşur. Detay diğer savlarımda.

***** EVRENİN OLUŞUMU
Bence büyük patlamada tin kütlenin parçaları dik açıda fırlasaydı evren oluşmazdı. Dönesel ivmeden dar ve geniş açıda fırladı. bence ışık hızında fırlamasaydı evren oluşmazdı.
Konkav ve kovlesk ivmeden elipsi yol alan ışınlar x trilyon ışık yılı sonunda kendi ekseni etrafında dönmeye başladı oval yörünge oldu.hamda dönesel konkav yol aldı. Işın yörüngenin içine hapis olan ışınlar da bu alanda ışın yörünge oldu. Doyum noktasında bu yörüngelerden proton, nötron elektron gibi birer çekirdek kütleler oluştu.
Çekirdeklere takılan diğer ışın yörüngeler monadı ( varlığı ) yani çekrdeği bir iplik yumağı gibi kuşattı. Monadın manyetik gövdesi yani manyetik kopyası oluştu.
İç sebeplerden ve dış nedenlerden uyumlu manyetik gövde diğer monadın somut gövdesini kuşatır. yani yutar tek vücutlu kompleks varlıklar ( monatlar ) oluşur.örneğin güneş sistemi misali. Güneş sistemi tüm varlıklara emsaldir.Evren manyetik gövdelerin kilitlenmesinden oluştu. Somut varlıklar ve manyetik evren meydana geldi.detay diğer savlarımda.

Hiç yorum yok: