15 Nisan 2011 Cuma

Haram servetin marjinal iyon dalgaları güçlü olur.en pahalı yiyeceklere kav katar yetersiz yapar.villasını zindan, yuvasını azaplı, çocuklarını hezeyanlı yapar.
Güçlü erdem iyon dalgaları soğan, ekmeğe beyaz enerji katar, en faydalı gıda yapar. Samanlığı erdemli kalplere seyran yapar. Yuvaya sadet katar. Yavruları başarılı yapar. Detay savlarımda.
****** Yüksek frekanslı , şok etkili imge iyonları manyetik ferasetten hızlı karşılık görür. Örneğin temiz ruhla, ihlaslı kalple dualar. Şok beddualar.
***** İMGE iyon dalgaları manyetik enerjidir. Erdemli imgeler beyaz enerji saçar evrenin dokusuna şifa, gıda, zarafet, güç katar
Marjinal imgeler sert frekanslı kara enerji saçar,evrenin dokusuna kav katar

***

Teoloji
benim güzel sıfatlı yüce Allahım kötü sıfatlardan münezzehtir. Hain şeytan, zalim zebani gibi ilkel, basit, adi, vahşi, kötü sıfatlı varlıklar yaratmaktan, kötü fenomenler oluşturmaktan münezzehtir. Çünkü külli irade kötü sıfatlı mahluklar konumunda olur. İlahi sıfat hiç olur.Detay sonsuz savlarımda
CÖMERTLİK
Cömert vicdanın erdemli feraseti İnsanların yaşamına, giyimine, kuşamına, özgürlüğüne , insan haklarına tecavüz etmez. Dürüst vicdanın erdemli imgesi ulvi sebil olarak döngü olur.yer küreyi erdemli imge ile donatır güç katar.. Melekler gibi beyaz sıfatlı manyetik erdemli ferasetin işi iyilik yapmadır.
Marjinal nefsin Cimri feraseti aşırı tüketir.haram kazancı israfa, pahallığa, fakirliğe, küfre neden olur.haram nemada tüm insanların hakkı vardır. Yer küreyi donatan marjinal kültüre güç katar, kısır döngü yapar..kara şeytan gibi hain kara ferasetin işi kötülük yapmaktır.
Her iki ferasetin ardında kendi fıtratında evrensel güçler vardır.
******
Çocukların yaşamı hayal dayanır. Davranışları, etkiler, tepkileri hayalsel olur. Çocuklara ve tüm insanlara etkimiz, tepkimiz erdemli olmalı ki beyaz enerjiyi çoğaltalım. Ne kadar erdemli imgen varsa beyaz feraset sana o oranda iyilik yapar. Ne kadar hilebaz imgen varsa kara feraset sana o oranda kötülük yapar. Ne ekerden onu katmerli biçersin. Detay savlarımda.
*****
İman dürüst imge ve helal gıda ile doğru orantılıdır. Haram gıda, hilebaz imge ile ters orantılıdır.

Hiç yorum yok: