17 Nisan 2011 Pazar

KOZMİK ADALET
Hilebaz kazancın gizemli marjinal imgenin ruhu korkulu olur., kötüdür. Fıtratı kötülük yapar zarar verir. Hilebaz imgelerin kilitlenmesinden tek vücutlu manyetik feraset oluşur.
Dürüst ifşaatların fenomenleri kaliteli olur. Dürüst ifşaatın ruhu iyidir, fıtratı iyilik yapar.her şeye iyilik yapar.aynı zamanda haram kazançtan feragat etmiş olarak insanlara iyilik yapmış olur. Entirikal törede haram nema en doğal haktır.iyilik yapan imgeler erdemli imgelerdir. Manyetik erdemli imgelerin kilitlenmesinden erdemli manyetik feraset oluşur.
Manyetik imgelerin kilitlenmesi ile tek vücutlu erdemli ve marjinal manyetik ferasetler oluşur.
manyetik imgeler yer küreyi bir iplik yumağı gibi kuşatır. Manyetik büyük beyin meydana gelir erdemli ve marjinal ferasetlerden mürekkeptir. Detay manyetik savlarımda.
GEÇEĞİN DENKLEMİ
Kötü sıfatlardan münezzeh varlık = hain k, zalim karakterli fenomenler yaratmaktan münezzehtir. Aksi taktirde kötü fenomen konumunda olur. Denkleme ters düşer.
Enbiya karakterler evrenseldir, şeytan gibi hain, zebani gibi zalim, hırsız gibi hilebaz, izzetsiz , adi, ilkel, basit, vahşi, kötü sıfatlardan münezzehtir. Aksi taktirde enbiyalık sıfatı hiç olur. Kötü varlıklar konumunda olur.detay sonsuz savlarımda.
SİGARA ZEHİRİ
55-60 yaşına gelince dokuların hantallaşır, tortulaşır. Gücün azalır. Sigaraya olan direncin yok olur. Sigaraya bağımlığın son haddine varır. Çünkü sigara tek arkadaşın, dostun, yoldaşın olur.
Ey gençler bir fırsatta sigarayı bırakın. Hamlık sayfasını okuyun.

Hiç yorum yok: