14 Aralık 2013 Cumartesi

 HER OLAY BİR VARLIKTIR. her varlık evrenden enerji alır, hareketten enerji harcar. kendi fıtratında enerji üretir. evrene katar. her varlık kendi fıtratında ışın ve manyetik koya yaratır, evrenin dokusuna katar.atom misali. kısacası her varlık solunum yapar. ciğer misali, kap timsali. hilebaz gibi vahşi duygularda evrenden dokulara paslı enerji akar. dualar, paylaşma gibi medeni duygularda  dokulara feyizli iyon akar..
***** her olay bir varlıktır. ışın ve manyetik kopyaları göz kulak gibi 5 kanaldan beyine akar. dokuya kilitlenir.bizim bir parçamız olur. bu genler  . hem bizim, hemde evrenin aklını oluşturan feraset lerdir. 
*** vaazda imam  faiz haramdır, günahtır, Allaha isyandır, iblis konumunda olmadır, imanı çürütür İslami Hristiyan konumuna düşürür diyor.
 resmi yasalara dayanan hiçbir şey günah değildir, mübah olur. tanrı Müslümanların devlete ve topluma uymasını emreder. tefecilik günahtır.
 faiz satılan maldan, alınan paradan kar payı almaktır.tabiki  erdemli vicdana uygun boyutta olmalı. haramı günah olur. hilebaz metotla  haram nema kazanmak en tehlikeli hırsızlıktır, çok büyük günahtır, kul hakkı yemektir, fakirleri madur etmektir,  imanı çürütür. Allaha isyandır, iblis konumunda olmadır, imanı çürütür İslami geçersiz, önemsiz, hükümsüz yapar Hristiyan konumuna düşürür.
***** beynimizde  gen olan hilebaz imgeler ( bilgiler ) vahşi fıratlı hırsız karakterli olur. devlete, millete, medeniyete, varlıklara  zarar verir, pas enerji katar. 

Hiç yorum yok: