8 Aralık 2013 Pazar

8 Aralık 2013 Pazar


*** ilahi ferasetlerin kilitlenmesinden  evrensel ilahi irade meydana gelir.
 , kalpleri  aşkla coşturan, evreni ilahi basireti ile koşturan,  gökleri bereketli  rüzgar ile buluşturan, bitkileri ilahi nimetle besleyen, hayvanları ilahi irfanla donatan, , ferasetleri ilah kudreti ile yücelten, çiçekleri ilahi zarafetle güzelleştiren, ruhlarda ilahi sevgi seli  oluşturan ilahi sıfatları muhteşem, ilahi erdemleri ihtişamlı yüce Allahım tüm kalpleri ilahi Nusret tinle ihya eyle.dua, paylaşma gibi erdemli lezyonlar evreni kuşatır, feyizli iyon saçar, tüm dokulara şifa,gıda, güç, yetenek, zarafet katar.  hilebaz gibi vahşi iyonlar kav katar.işe, aşa besmele ile başla, türlü kısmetler gelir başa. hile katma işe, azap gelir dişe.
*****  hilebazlık ilahi vicdanı çürütür, demokratik irfanı eritir. güçsüz aileleri açlığa, sefalete mahkum eder.

7 Aralık 2013 Cumartesi

her varlık türlü niteliklerdeki genlerden oluşur. genlerden oluşan bütüne iyon diyorum. her genin somut ve manyetik gövdesi vardır. her gen evrenden aldığı ışın ve manyetik enerjiden aynı niteliklerde kopya iyonlar üretir. ışın ve manyetik genler meydana gelir.  
genleri iki kategori ayrılır.  fıtratı güzel nitelikli iyonlar,  hilebaz nitelikli vahşi fıtratlı iyonlar.
 güzel fıtratlı iyonlar evreni ihya eder ve birey ve nesli  külli iradenin iyiliğine, himmetine masar olur.
 hilebaz nitelikli, vahşi iyonlar evrene zarar verir,  ahengini bozar.birey ve nesli külli iradenin azabına, gazabına maruz kalır. 
vücudumuzdaki ve beynimizdeki bilgi ve doku iyonlarının manyetik gövdesi dokularımızı, hemde çevredeki varlıkları kuşatır,  kendi fıtratında iyon  kilitler. ayrıca üretiği kopya iyonlar hem kendi gövdesine, hemde varlıkların dokusuna kilitlenir. kendi niteliğinde  iyon katar.
manyetik gövdelerin kilitlenmesinden manyetik evren oluşur. somut evren yoktur.  manyetik ferasetlerin kilitlenmesinden  bilgisayar konumunda manyetik külli irade  oluşur. somut ve soyut varlıkların iş yapma yeteneği ve manyetik gövdesi vardır.  örneğin
  yeşim taşı  magnezyum,kalsiyum, demir, oksijen gibi iyonlardan meydana gelir, kendi niteliğinde ışın ve manyetik iyon üretir. dokulara güç, yetenek, şifa, gıda, zarafet katar. doku yeteneğini ve bağışıklık sistemini güçlendirir.  ay kütlenin manyetik feraseti denizleri met- cezir yapar. detay savlarımda.

3 Aralık 2013 Salı



bazı savlarım.




Adşimedin su yasadı taşan su cismi oluşturan  atom sayısı ile orantılıdır. ağırlık yoktur.
 baz savlarım
1- yer çeklmi yoktur,
2- ahiret sanaldır,
3- yaşadığmız gizemli olaylar  bilgisayar konumundaki manyetik küresel iradenin eseridiri
4- her varlığın manyetik gövdei ve iş yapma yetenei vardır örneğin manyetik beyin, manyetik atomlar,
5-  aklımız da var olan ögeler  gizemli veya bariz olarak  geleceğimize pay katar,
6-  dua gibi dürüst öğeler bizi ve yerküreyi ihya eder, hilebaz gibi vahşi ögeler zarar verir,
7-  tek gerçek matematiktir. tanrı  = cenet gibi muhteşem olaylar muhteşem, erdemli, basiretli tanrının - cehenen, del, deprem, kıtlık, huraklık, yırtıcı hayvan gibi insan, ve hayvanlara zarar veren, acı çektiren, kötülük yapan gadar, barbar, zalim  olaylar gaddar, barbar, zalim nitelikli vahi iradeli tanrınn kanıtı, yapıtı, göstergesi olur. netice ; eksiler artıyı götürür tanrı sıfır olur. detay sonsuz savlarımda,
8- somut evren yoktur, evren manyetiktir.evren varlıkların manyetik gövdesidir.,
9- uyku gibi hallerde beynimizin penceresi evrene açılır.  pencereye en yakın olayları rüya olarak yaşarız,


 detaylar ankara 38 nusret   de 
Atatürk misyonu toplumun ortak akılda, ortak değerlerde, ortak kültürde,ortak tarihte, ortak dilde, ortak manevi değerlerde birleşmeyi, bütünleşmeyi,kaynaşmayı, tek yürek olmayı amaçlar.

Hiç yorum yok: