13 Aralık 2013 Cuma

her varlığın manyetik gövdesi vardır, manyetik lifler atom çekirdekleri ekseninde  yüksek hızla koşar, manyetik gövde oluşur.
 güçlü manyetik gövdeler zayıf  gövdeleri yutar,yongalar atılır ,  boyutlar kilitlenir, tek vücut olur.  kolektif, ünitel, sistematik  fotojenik varlık  meydana  gelir. yapraklarda oluşan foto sentez gıdalar misali. her varlık kendi niteliğinde kopya , manyetik boyut üretir, evrene katar.evrenden canlara iyonik enerji akar.hilebaz gibi vahşi duygular, evrene zarar verir, hilebaz ferastlere set frekanslı iyon akar,azaplı yapar. ayrıca  hilebaz ferasete ve nesline  külli irade zarar verir, kötülük yapar. 
 dua, paylaşma gibi erdemli duygularda şifalı manyetik akar, ayrıca külli irade irfanlı ferasete, nesline iyilik yapar.
 her atom canlıdır, manyetik canların kilitlenmesinden manyetik evren oluşur, somut evren yoktur. varlıklar evrensel şartlarından, sebeplerden, zaruretlerden ve atomların kilitlenmesinden oluşan boyutlardır. evren varlıkların manyetik gövdesidir. yani her varlık evrenin bir boyutudur.
 büyük patlamada  yıldız bulutları oluştu,  manyetik yıldızların gövdeleri kilitlendi manyetik galaksiler oluştu, galaksiler kilitlendi manyetik evren oluştu. ya teolojikt şartlar yada kozmik şartlara dayanır. gerçeğin denklemine teolojik muhteva ters düşr, şartlar kozmik olur. detay sonsuz savlarımda.

Hiç yorum yok: