7 Aralık 2013 Cumartesi

her varlık türlü niteliklerdeki genlerden oluşur. genlerden oluşan bütüne iyon diyorum. her genin somut ve manyetik gövdesi vardır. her gen evrenden aldığı ışın ve manyetik enerjiden aynı niteliklerde kopya iyonlar üretir. ışın ve manyetik genler meydana gelir.  
genleri iki kategori ayrılır.  fıtratı güzel nitelikli iyonlar,  hilebaz nitelikli vahşi fıtratlı iyonlar.
 güzel fıtratlı iyonlar evreni ihya eder ve birey ve nesli  külli iradenin iyiliğine, himmetine masar olur.
 hilebaz nitelikli, vahşi iyonlar evrene zarar verir,  ahengini bozar.birey ve nesli külli iradenin azabına, gazabına maruz kalır. 
vücudumuzdaki ve beynimizdeki bilgi ve doku iyonlarının manyetik gövdesi dokularımızı, hemde çevredeki varlıkları kuşatır,  kendi fıtratında iyon  kilitler. ayrıca üretiği kopya iyonlar hem kendi gövdesine, hemde varlıkların dokusuna kilitlenir. kendi niteliğinde  iyon katar.
manyetik gövdelerin kilitlenmesinden manyetik evren oluşur. somut evren yoktur.  manyetik ferasetlerin kilitlenmesinden  bilgisayar konumunda manyetik külli irade  oluşur. somut ve soyut varlıkların iş yapma yeteneği ve manyetik gövdesi vardır.  örneğin
  yeşim taşı  magnezyum,kalsiyum, demir, oksijen gibi iyonlardan meydana gelir, kendi niteliğinde ışın ve manyetik iyon üretir. dokulara güç, yetenek, şifa, gıda, zarafet katar. doku yeteneğini ve bağışıklık sistemini güçlendirir.  ay kütlenin manyetik feraseti denizleri met- cezir yapar. detay savlarımda.

Hiç yorum yok: