19 Ocak 2013 Cumartesi

üç gerçek

1- insanların atası uzaylı,
2- atalarımız denizde oluştu,
3- rüyamda bir ormanda  hertaraf kırık yumurta. bakıyorum tavuklar yok. dalara baktım ordada kırık yumurtalar. tavuk yok. bence değişik yerde, değişik şartlarda  yumurtalar evrimleşti içindeki embiryon  iki ve dört ayaklı varlıklara dönüştü.

din ve töre   manevi değerlerimizdir, manyetik dokularımızdır. göz, kulak  gibi beş kanaldan beynimize giren varlıkların manyetik gövde ve kolları tüm dokularımızı ve çevremizdeki varlıkları kuşatır, dokulara bağ lifi olur manyetik gövde bağaşıklık sistemidir.


bugünkü dünya kültürünün en az% 30 u manyetik alemden alınan kazanımlardır.
 her varlığın devasal sayıda manyetik  ve ışın kopyası vardır.

 manyetik  evren tüm varlıkların manyetik gövdesidir.  büyük patlamada herşey manyetik ögelerden oluşmuştur.

 insan en son ve en mükembel boyuttur. evrimleşecek ve gelecekte  sıfatları sonsuz derecede erdemli, güzel sıfatlı, muhteşem iradeli boyuta erişecektir.
 bence evrende tirilyonlarca dünya vardır. bu dünyalarda insanlar olabilir.
 bizler rüya ve hayallarde bunların manyetik boyutlarını  ve  evrendeki varlıkların ve oluşan manyetik varlıkların boyutlarını yaşarız. tabi ordaki insanlarda aynı şeyi yaşar.
 evreni oluşturan tüm varlıkların manyetik gövdeleri vardır.  mayetik gövdelerin parçalarına  veya manyetik gövdeler kilitlenen  manyetik dalgalardan  türlü şekilde, farklı nitelilerde  yavrular,ucubeler türer.  örneğin  evimiz göl kenarında idi. sabaha kadar kurbağlar vakırdardı. rüyamda  başım insan gövdem kurbağa olurdu. uzaydaki astıronotlar ezan sesini yaşarlar.


 detaylar savlarımda

Hiç yorum yok: