28 Ocak 2013 Pazartesi

SSSSSSSS
somut ve manyetik varlıkların iş yapma yeteneği vardır.
doku yeteneklerinin bütünleşmesinden külli yetenek oluşur ( bağaşıklık sistemi ).külli yetenek dokuları tamir eder. kis, pas, tortu, posa, toksin, yağ gibi doku duvarına yapışan kavları söker atık yapar. özürlü organları tamir eder. dua gibi dürüst, erdemli, zarafetli ögeler ve otantik desenlerin manyetik kolları dokuları içten ve dıştan bir iplik yumağı gibi kuşatır. dokulara güç, yetenek, şifa, gıda, bereket, lezet katar. özürlü organların tamir edilmesinde çok etkili olur. örneğin- kanserli hastaların birçoğu kendi, kendini tedavi etmiştir.ihlas ve şok duygularla türbelerde niyaz eden kadınlar muradına nail olmuştur.birçoğu hamile kalmıştır.örnekler diğer sayfalarda.
manyetik beyinlerin kilitlenmesinden küresel manyetik beyin oluşur.bilgisayar konumundadır.dürüst, erdemli fenomenler ve dualar küresel beyne güç, yetenek katar, ihya eder. küresel beyinde bireye, yuvasına, nesline iyilik yapar, ihya eder.

hilebaz gibi vahşi ve korkulu fenomenler herşeye zarar verir. küresel beyinde bireye, yuvasına, nesline zarar verir, kötülük yapar. detay savlarımda. not. savlarım bilimsel değildir. teorimdir.

Hiç yorum yok: