27 Ocak 2013 Pazar


25 Ocak 2013 Cuma
Uykuda ve hayalde beynimiz manyetik aleme açık olur. Manyetik alemi yaşar. Tüm varlıkların manyetik gövdesi vardır.. manyetik varlıkların parçaları, ve manyetik öğelerin kilitlenmesinden türlü nitelikte milyonlarca fenomenler oluşur. Manyetik beyinler içinde geçerlidir.
Evren tüm varlıkların manyetik gövdesidir. Somut evren, somut galaksi yoktur. Günlük yaşamdan ve bir konuya kilitlenen, ideal yapan kişi bu alanda manyetik alemden bilgiler kazanır. Beyin umut ve hayallere göre fenomen üretir. Örneğin çölde susuz kalan serap görür.BEYNİMİZDEKİ DUYU MERKEZİNE KULAKTAN SESİN RİTMİNE GÖRE, gözden  gözden varlığın şekline göre burundan, dilden, deriden etkinin niteliğine göre ilgili merkezlere  enerjiden oluşan fenomenler akar. bu varlıklar beyin duvarına yapışır. bizim parçamız olur. yeni gelen dalgalarla devasal boyut kazanır. manyetik gövdesi ve manyetik kolları bizi ve çevremizdeki varlıkları içten ve dıştan bir iplik yumağı gibi kuşatır. yaşam beynimizdeki varlıklara dayanır.
  manyetik güneş gövdesi gezegenleri kuşatır. komleks sitem meydana gelir. tüm varlıklar böyle oluşmuştur. yıldızların manyetik kolları bir birine kilitlenir manyetik galaksiler meydana gelir. manyetik galaksiler bir birine kilitlenir manyetik evren oluşur. dini ve milli ögelerin  bizi kuşatan  manyetik gövdeleri en güçlü  manevi kudret olur.




varlığı oluşturan ögelerin manyetik gövdesi varlığı içten ve dıştan bir iplik yumağı gibi kuşatır.varlığın manyetik gövdesi ( ruhu ) oluşur.



tüm varlıkların manyetik gövdeleri vardır. manyetik moleküller parçalanırsa veya moneküllerden manyetik parça koparılırsa. ışık, elektirik gibi manyetik enerjiler oluşur. şelalerde hava sudan manyetik oksijen koparır. atmofser iyon olur. her manyetik gövde türlü manyetik iyonlardan mürekeptir.

Hiç yorum yok: