11 Aralık 2015 Cuma

her varlığın manyetik kopyası ve manyetik gövdesi vardır.
 ben rüyamda hiç görmediğim, duymadığım, bilmediğim numune hasta hanesini rüyamda gördüm, üç sene sonra Ankara-ya gittim 15 gün yattım.  her insan böyle rüyalar görmüştür.  yani bu olay manyetik varlıkların kanıtıdır.başka örnekler iç sayfalarda.
*** manyetik alemdeki varlıklar  beynimizdeki sanal, melez ve somut varlıklar olacağı, geleceğe sebep olan bilgi ve ilham kaynağıdır. manyetik beyinde daha erken oluşur, erken rüyalarda görürüz. rüyalarda oluşan fenomenlerin %  biri kendi kadrimiz veya başka insanların kaderi olabilir. % 99 u varlıkların kilitlenmesinden oluşan fenomenlerdir. . detay, örnekler iç sayfalarda. falın  gerçek olma ihtimali yüzde birdir. büyünün gerçek olma ihtimali trilyonda birdir. bu formülü benden başka kimse bilemez benimle toprak olur. çünkü yapanda, yaptıranda, kurbanda harap olur.
***  erdemli kalpler demokratik enerji ile evreni, kendini, neslini ihya eder.  vâsi feraset helak eder.
*** teolojik şeytan yoktur, ilkel çağda korkunç olaylar vahşi tanrıların, şeytan fikrinin oluşmasına sebep olmuştur. bu bilgi boyutu  korkunç vahşi sanal varlıklardır. İnsan üretmiştir. bereket, rahmet, çiçek, kelebek gibi güzel varlıklar yüce tanrıların oluşmasına sebep olan fikirlerdir.
***** 
 manyetik varlıklar kara maddedir.  ışık atomlarından  çok zayıf olan atomlardır. ışık varlıklara çarptığı zaman varlığın ışından kopyası oluşur. aynadaki görüntü misali. kara atomlarda çarptığı varlığın özelliğini kazanır, varlığın kara atomlardan kopyası oluşur. somut ve manyetik varlıklar yani evren enerji taneciklerinin kilitlenmesinden oluşur.bak evrenin oluşumuna. tüm varlıların manyetik gövdeleri kilitlenir galaksiler oluşur, manyetik galaksiler kilitlenir manyetik evren oluşur. evren tüm varlıkların manyetik gövdesidir. demokratik ferasetler, güzel nitelikli yüzeyler evreni ihya eder. vahşi ferasetler, kirli yüzeyler helak eder. 
*** manyetik varlıklar yaşama, kadere büyük pay katar. yaşam  beyindeki varlıklara dayanır.
   mucizeler, gizemli olaylar manyetik iradelerin eseridir.
  her varlığın devasal boyda manyetik kopyası vardır. örneğin GÜNEŞİNmanyetik gövdesi gezegenleri yutar. yarı çapı trilyon x ti. x ti xti k.m. den fazladır..  gezegenleri manyetik gövdesi ile birleştiğinden denge bozulur, içe doğru sıkışır,  dokuların ve manyetik gövdenin bir kısmı  atılır, denge oluşur.  sudan, yanan odundan, kömürden atık olan  fizyo enerji kullandığımız enerjidir.
t atom enerjisi  bar atomda A- B- C- 4- 6-7-G-L- M çekirdekleri oluşsun. parçalandığı zaman ( A- B- C)*** VE ( 4- 6-7-G-L- M )*** ATOMLARI OLUŞUR. DEVASAL BOYUTTA ENERJİ  ATIK OLUR. JAPONYAYA ATILAN ATOM MİSALİ.
****
 *** egoya dayanan sesler, ifşaatlar demokratik olmaz, vahşi olur.
 çıkar vicdana dayansın tüm insanlar evliya olur.
*** insan bin yıl önce rüyasında uçağı görebilir. fakat ne olduğunu bilemez.  kanatları olan bir varlık kuşlar gibi gök yüzünde gidiyor. ***bizde  rüyamızda hem binyıl önceki oluşan varlıkları ve bin yıl sonraki varlıkları görürüz, ne olduğunu bilemeyiz. kimi başka galaksiden gelmiş olabilir, kimi ilkel çağda yaşayan atalarımız ve denizde oluşan ilk hayvan ve bitkiler olabilir.
**** Arşimet gibi filozalar kanunlarını nerden okudu  öğrendi. malum manyetik alemdeki ve beynindeki olaylar ilham ve bilgi kaynağı olmuştur. peygamberler, evliyalar misali

Hiç yorum yok: