11 Aralık 2015 Cuma


RUSYANIN  -  DÜNYANIN  DİKKATİNE

demokratik Müslümanın, demokratik insanın kalbine evrenden  feyizli enerji akar. vahşi vahşi duygularda negatif enerji akar.
   ****
 Rusya iddianı uluslar arası boyutta ispatla, senden özür dileyeceğim, aksi taktirde benden özür dileyeceksin.
 Rusya 50 yıl önce neden uçağımızı düşürdün, hesabını ver
, Suriye deki askerin ve füzen veya beş yıl önce uçağımızı düşürdü neden, hesabını ver.
   kimse senin kaba şovuna pabuç bırakmaz,  sanal blöfünü yutmaz.
   savaşırım diyorsun bunu yapacak cesaretin var mı. Ermenilerle bir oldun Azari kardeşlerimizin toprağını ermeniye sattın, doğuda, Anadolu'da Ermenilerle bir oldun soy kırımı yaptın doğudaki  kardeş ülkeler tepene çökmez mi, ukranya, batı yer altı kaynaklarını almak için tepene çökmez mi, güneydeki Müslüman kardeşlerimiz tepene çökmez mi, nato tepene çökmez mi. haydi savaş aç.
 rusya nükleer bulutla karedeniz bölgemize zarar vermediniz  bunun zararın neden ödemediniz.
 bizi sözde  ermeni soy kırımı ile itam eden, Ermenileri destekleyen demokrasi kılıfına bürünmüş tek dişi kalmış canavarlar sömürdüğünüz topraklarda soy kırımı yapmadınız mı. önce aynaya bakın, rüyalarınızı hatırlayın kendi çamurunuzu başkasına satmayın.
  insanlar televizyonda izlediği filmlerin sanal olduğunu bilir, fakat çocuklar essah zanneder, taklit eder, babasına, anasına diklenir, hırçınlaşır,  vahşileşir. çocuk aklı it aklı derler ya. öyle ise öğretmenler, anneler çocuklara kızmayın, öfkelenmeyin vahşi tavır sergilemeyin. Rusya çocuk olma.
333333
KUL HAKKI
  İSLAMİYET İNSAN HAKLARINI OLUŞTURAN kudrettir,
 evrensel  ve ebedi ehlibeyt karakter kültürünü oluşturan irfandır.
  peygamberimiz kul hakkını haram kılmıştır, yasaklamıştır, cezası çok, affı yok.
 kim kul hakkı yer yaşam haklarına tecavüz eden, haram para kazanan, vergi kaçıran, imtiyazlı olan,  görevini tam yapmayanlar, , adalete hükmeden,  israf fakirleri sömürür, hayatı pahalılaştırır, pintiler, hilebazlar, torpil, rüşvet, iltimas, çifte standart, milli  nemadan büyük pay alan ahmaklar. neden ahmak dedim. cevap iç sayfalarda. 
   -------   gençlerin aşkla kalpleri güçlenir, haram yerse negatif enerji akar, gücü zayıflar. eğer hiç haram yemezse evliya olurlar.  Allah dostları varlıklarını Allah yolunda ifa eder, dünya nimetleri, cennet  anlamsız olur, süper derecede manevi  enerji en kaliteli gıda olur.
süper duygularda, beyni süper enerji üretir elindeki bardaktaki su 4- 5 saate kaynar.
 allah dostları aşk şerbeti ile sarhoş olur,  beyinleri   muhteşem nurlu alemde yaşar.
dualarda, paylaşma gibi  güzel duygularda, neşeli, coşkulu ortamda   beyinler evrene ve kendi dokulara mineral feyizli enerji katar. tarladaki, bahçedeki, kazandaki yiyecekleri bereketli, lezzetli, hazmı kolay, mülayim yapar.
   güne, işe, besmele ile başla bereket gelir aşa, hile katma işe felaket gelir başa.
*****hilebaz, hoyrat gibi korkunç vahşi duygularda negatif enerji katar, her şeyi kavlı, hormonlu yapar. hilebaz  insan devletten, adaletten, Allahtan, şeytandan korkar, ruhu korkunç olur, diğer korkunç  bilgi vatlıklarla bütünleşir. her varlık  = fenomen, = vardam , sen ton, lezyon, fantom, v.s. bir bilgi  boyutlardır. her varlığın kopyası somut   beyinde ve manyetik beyinde oluşur.
 beyinlerde üç çeşit bilgi varlıklar vardır. a- ev, bitki gibi somut varlıkların kopyaları, b-  ilkel çağda korkunç vahşi fenomenler vahşi tanrı, şeytan fikrini oluşmasına sebep olmuştur.  beyindeki bu vardamlar sanaldır, insan oluşturdu. c- beyinlerde türlü varlıklar kilitlenerek  melez varlıklar oluştu. artı olarak manyetik beyine evrenden manyetik varlıklar kilitlendi, apraşık = melez varlıklar daha çoktur, bir kısmı uykuda somut beyne akar rüya olur., yaşam beynimizdeki varlıklara dayanır. gizemli olaylar ve mucizeler manyetik iradelere dayanır.  manyetik beyin yaşama, kadere en az %  20 - 30 pay katar. vahşi vardamlar bireye ve nesline kötülük yapar, zarar verir. demokratik vardamlar iyilik yapar.
3 *****  cihat demokratik olmayan Müslümanla ve vahşi ferasetlerle savaşmaktır.
peygamberlerin amacı demokratik ferasetleri oluşturmak, güçlendirmek ti.
demokratik  Müslüman  ve demokratik ferasetler dürüst, erdemli, basiretli olur, vahşi Müslüman haram yer, hile yapar.
  ben içimdeki vahşi ferasetle cihat ederim.
 demokrasi nedir -  ferasetlerin, devletin, adaletin, üretimin, tüketimin, ticaretin demokratik olmasıdır
--- her insanda vahşi ve demokratik ferasetler vardır.
  demokratik ferasetin özü, nevri, yüzü erdemli olur.
****  iyilikten maraz doğmaz, bereket doğar.
 *** dünyada her şey çıkara dayanır, çıkar egoya değil, vidana dayansa idi tüm insanlar evliya olurdu.
******    ey dost fikrini önce pişir, kontur ol et hamı, olgun mu diye, sonra irca eyle.
  ***  vahşi  nitelikli  Müslüman görünen feraset  dışlayıcı, parçalayıcı, bağlayıcı, , ayrımcı, kayırmacı, yobaz, bağnaz olan, kendi zihniyetini egemen yapan  barbarlardır.
*****
 tüm insanlar çıkarcıdır.haram atmosferde bireyin zararı kardan daha fazla olur.
şöyleki.   3liralık şapkayı 5 liraya satsa helal kazancı 2 lira olur.  şapkayı  7 liraya satarsa haram karı 4 lira olur, fakat helal kazancı 5 lira olan  20 liralık ayakkabıyı 40 liraya alır.  zararı 20- 4  = 16 lira olur.  kalbine vahşi duygularda negatif akar,  vahşi bilgilerin manyetik kolları dokulara sert bağ lifi olur, sıkar kan akışını. beyaz enerji akışı zayıflar, bağdaşıklık sistemi zayıf düşer, görevini tam yapamaz, hastalık süreci başlar.  güzel duygu bilgi var damlarının manyetik kolları doku ya yumuşak bağ lifi olur, kan ve beyaz enerji akışı hızlanır. güçlenen sistem hastalığı yok eder, özürlü organları tamir eder.  du a gibi şok, güzel duygularda süper güç kazanır, çocuğu olmayan kadın dahi hamile kalabilir, kanseri ve türlü problemleri yo eder.
  *** demokratik feraset kendini, nesline iyilik yapar. örneğin mucizeler  demokratik ferasetlerin eseridir.
 vahşi feraset kendine, nesline zara verir, kötülük yapar.
**** ey dost  kalbin feyizli olsun,  helal gıda şifanız olsun. zarar verdiğin her varlığın manyetik kopyası size zarar verir, kötülük yapar, iyi  kopya varlıklar iyilik yapar.
******el yazısı harfleri bir birine bağlar,   insanın bağlama yeteneği gelişir, bakış açısı genişler.  düz yazıda beyin dar açılı olur beyin  100 dallı ağacın en fazla 20 - 30 görür,  geniş açıda tümünü görür. 
 tüm varlıklar, yıldızlar, gezegenler manyetik bağ lifleri ile bir birine bağlıdır.melez çocuklar daha zeki, güçlü olur, akraba evliliğinde  çocuğun özürlü olma riski daha yüksektir.
 millet türlü toplumlardan olursa daha güçlü ve zeki olur.
***** insan ve hayvan beynindeki kopya çiçek, kelebek gibi bilgi vardamlar erdem, basiret gibi güzel fikirlerin oluşmasına sebep olmuştur.
***  düşmanınızda olsa her şeye maşallah deyin, erdemli tavır sergileyin. Güzel, erdemli varlıkların  feyizli kolları sizi ve evreni kuşatır, ihya eder.

Hiç yorum yok: