4 Aralık 2015 Cuma

  evrenin oluşumu   bence çapı 3-4 bin k.m. olan enerji taneciklerden meydana gelen manyetik kütle döne sel ivmenin hızlanmasından patladı enerji tanecikleri olarak yansıdı.   detaylar iç sayfalarda
 herşey enerji taneciklerinden oluşmuştur. bir eksen etrafında hızla dönen  sonsuz denecek sayıda  taneciklerden at nalı  şeklinde , envayi türde çekirdekler oluşur.
 çekirdeği içten ve dıştan manyetik lifler bir iplik yumağı gibi kuşatır çekirek dokusu ve manyetik gövdesi luşur. güçlü çekirdeğin manyetik gövdesi küçük çekirdeği yutar  atomlar oluşur. iki gövdenin kilitlenmesinden atom manyetik gövdesi oluşur. dengeyi bozan kısım atık olur.  güçlü atomların küçük atomları yutmasından koleks varlılar oluşur. örneğin  2 H+O  SU
*****
Atatürk ün öğretmeni beşikten mezara kadar peygamber mesleğin ifa etmelidir.
*****
 yüce peygamberimiz tabuları yıktı, karanlığı yırttı, toplumun önünü açtı, medeniyetin oluşmasına, uygarlığın gelişmesine sebep oldu. insan hakları fikrini oluşturdu kul hakları  = insan hakları. kul hakı yemek en büyük günahtır, affı yoktur.
  
yüce Atatürk dünyada ilk kadın haklarını oluşturan milli karizmadır.
****
 zengin çocukları zehir ve manevi gıda almadığı için, fakir çocukları aç kaldığı için bağaşıklık sistemleri zayıf olur.,
*****
 renk  birim hacmindeki atom sayısını simgeler örneğin  1 c.m. bakırda 100 x tane atom  var farzedelim rengi sarı. 1 c.m. demirde 10000 tane olsun rengi gri.
********
 İYİLİK YAPANA VE NESLİNE MANYETİK BEYİN VE MANYETİK KÜLLİ İRADE İYİLİK YAPAR.
  kötülük yapana ve nesline kötülük yapar. manyetik beyinler bilgisayar  konumundadır.
  öyle ise hilebaz, hoyrat  gibi korkunç nitelikli vahşi bilgi mahlukatı icra etmeyin . beynimizdeki her varlık bir bilgi var damı olan mahluk-atlardır.  rüyalar ve göz, kulak gibi beş kanaldan varlıkların kopya boyutları girer, biyo enerjiden oluşan mahlukatlar dır
*******
 haram yemek günahtır insanlara, kendine, nesline zarar vermektir.
 haram nitelikli varlıklar korkunç vahşi mahlukatlar dır.
*****
 3- 5 bin yıl sonra göz, kulak, el, ayak, mide kalp gibi araçlara muhtaç ve bağımlı olunmayacaktır.  mucizeler yaratan evliyalar misali bağımlı, muhtaç olan insan ilkel, ilkel, yetersiz boyutta olur.
 manyetik beyinin gıdası  kozmik enerjidir.
 her şey beyin gücüne ve yeteneğine dayanacaktır. manyetik enerji  beyinin gıdasıdır.insan enerjiden oluşan en mükemmel ve en yetenekli son boyuttur.bir galaksi enerji trilyonlarca beyine bol, bol yeter. insanlar gelecekte evrene hükmedecek, kendi zevkine göre düzenleyecek, zararlı boyutlardan sıçrayacak ve istediği boyutlara geçecektir. büyük afetle yaşam yok olmadan insan uygarlıkta ve ehli beyit erdeminde hızla gelişmelidir.
  insan ilkel, adi, küfür, haram, günah gibi  vahşi, korkunç kötü sıfatlardan münezzeh olmalı, tanrı misali, ehli beyit emsali, mucizeler yaratan evliyalar timsali.
,,,, rüyalarda 3-5 bin yıl önce ölmüş nsanları, mahlukatlar,  2-3 milyar yıl önce ölmüş yıldızları, gezegenler, galaksileri ve türlü sürelerini uykuda görebilir. apraşık olduğundan bilemeyiz ucubeler misali  işte  rüyada gördüğümüz bin yıl önce ölen mahlukatın zaman yolculuğudur. manyetik kopyası ise ışın lamadır. rüyalar başka galaksilerden ışınlanan mahlukatlar olabilir.
****
 taşın araç olarak kullanılması ile uygarlık başladı, belki milyon yıl önce.  birde tarih şeridinde karanlık çağ var  belkide 3-5 milyon yıl önce bitki ve mahlukatın ilkel atalarının oluştuğu  zaman sürecidir.


Hiç yorum yok: