29 Nisan 2015 Çarşamba

tavsiyem--- güney kore akapuntu, yeşim taşlı, masaj yatağında sabah- akşam birer saat yatarsanız hiç bir hastalığa yakalanmazsınız, tüm hastalıklardan kurtulursunuz, yaşlılar dinçleşir- 10-15 yaş gençleşir. detay hamlık blogda.
----   bilinç dışı olan gizemli olaylar manyetik beyinlerin eseridir.  örneğin- yolda giderken önünüzdeki adam yıkılır yere düşerse  hemen koşar yardım edersiniz. çünkü  manyetik beyninizdeki düşen adam veya yaralı adamların feraseti irade olmuştur.
----beynimizdeki bilgi varlıklar dahil tüm varlıklar enerjiden oluşur.
 somut beynimizin manyetik gövdesi vardır.  somut beynimizdeki varlıkların opyası manyetik beyinde oluşur. güzel nitelikli varlıklar aktif olursa güzel nitelikli manyetik  ferasetlerin işi iyilik yapmaktır.
kötü nitelikli  manyetik ferasetlerin işi kötülük yapmaktır, zarar vermektir.
 ilkel çağda çok korkunç fenomenler oluşmuştur. örneğin- ateş püsküren ejderhalar, devler, cinler,şeytanlar, zebaniler, canavarlar, öcüler savaş tanrısının savaş vahşetleri,  yamyam nitelikli vahşi tanrın insanları, cinleri, şeytanları, zebanileri canlı-canlı cehennemde yakması, merhametsiz gaddar tanrıların sel- deprem,kıtlık, kuraklık gibi yarattığı afetler, felaketler, azaplar,gazaplar, barbarlıklar v.s.
   bu vahşi sanal varlıkların manyetik  kopyası manyetik beyinde oluşur. beyinler bu korkunç fenomenlerden daha  korkunç fenomenler üretirler. vahşi bilgi varlıkların işi kötülük yapmaktır. zarar vermektir. kime bireye, yuvasına,nesline.   
 beynimizdeki varlıkların, yer küredeki varlıkların, yıldızların, gezegenlerin kısaca tüm mahlukatın her birinin  trilyonlarca manyetik ve ışın kopyası vardır.  örneğin 10 üsü 22 tane yıldız, bir o kadar gezegen, bir o kadar gök taşı ve dünyadaki insanların, varlıkların her birinin trilyonlarca manyetik ve ışın kopyaları vardır. kopya varlıklar manyetik derya oluşur.
------
 ortam oluşunca manyetik beyindeki vahşi varlıklar felaketlere, afetlere, kazalara sebep olur. hilebaz, hırsız, ihtiras, kapris,  kibir, kuruntu,  hoyrat gibi  duyguların fıtratı korkulu, korkunç vahşi bilgi varlıklardır.
 deneyler, kanıtlar, örnekler iç bölümlerde. sakın bu yazdıklarımı masal zannetmeyin. sitedeki 8-10 sayfayı muhakkak okuyun. kendi menfaatiniz için. 

Hiç yorum yok: