30 Nisan 2015 Perşembe


22 Kasım 2015 Pazar

 dünya insanlarının dikkatine
medeniyetin  utandı.                                             demokrat ferasetler medeni olur. erdem, basiret, gibi güzel duygular medeni olur
   ey insanlar  hilebaz üretimin haram parası , haram nitelikli  bilgi var damları ruhu hasta yapar. hasta ruh vücudu hasta yapar. çaresi toplum menfaatini kendi çıkarının üstünde tutarsan . hem hastalıktan kurtulursun hemde kazancı bereketlenir. öyle ise üretimin demokratik olmalı
  dua bilgi var-damları yerküreyi ihya eder.
 erdemli duyguları atmosfer yapmalıyız, hilebaz, haram, günah, hoyrat gibi vahşi duyguları eritmeliyiz.
  bugünkü savaş medeniyet çatışması değildir,  İslami kisvesine bürünmüş vahşi ferasetlere medeni kisveye bürünmüş barbar ferasetlerin kavgasıdır.bu savaş cihat diyorsunuz. sömürge yaptığınız topraklarda yaptığınız soy kırımı en korkunç 
cihattır. 
İslam dinine zarar veriyorsunuz, içinizdeki Müslümanları töhmetli yapıyorsunuz, islam düşmanlığı yaratıyorsunuz.
    osmanlı imp. soy kırımı yapmamıştır. yaptıysa kanıtlayın ve vatandaşlara zarar vermemiştir, yunanlılar gibi kadınlara tecavüz etmemiştir, şehirleri yakıp, yıkmamıştır. kadınları  canlı, canlı fırınlarda yakmamıştır  kisvesi medeni görünen ferasetler yukarıdaki yazdığım zalimliğin daniskasını  ana doluda yapmıştır.
   ey Müslümanlar, ey Hristiyanlar dualarınıza sadık olun.
   islamiyet vicdanddır, erdemdir, basirettir, medeniyettir. hilebaz, hoyrat gibi vahşi vizyonları yasaklayan ilimdir.
    biz avrupa birliği için yanıp, tutuşmuyoruz. 3  - 5 sene sonra avrupa bizim ayağımıza gelecek inşalah.  haydi mili irade beni mahcup etme.
   sevgili peygamberimiz evrensel demokratik bilinci ve  ehli beyit bilincini oluşturan karizmadır. tüm peygamberler insanlığı yücelten karizmalarıdır.
  hilebaz ferasetler demokratik  olmazlar, her şeye zarar vereir,  kısır döngü olan hilebaz kültürü atmofser yaparlar.
 medeniyeti oluşturan demokratik ferasetleri karanlığa iterler. imanlı ferasetler karanlığı yırtar, yer küreyi çiçek bahçesi yapar.
     dualar ve aşk en güçlü enerji kaynaklarıdır. insanları evliya yapar, evliyalar haramdan, günahtan arınmış insanlardır. dünya nimetlerini önemsemezler.  varlıklarını ilahi yolda sebil yaparlar. tüm insanlar  evliya olsa dünya cennet olur, savaş sanayi ekonomik sanayiye dönüşür.   uygarlık hızla gelişir, galaksiler arası seyahat seviyesine ulaşır.  bir galaksi trilyon insana bol- bol yeter. evliyalar erdem yolunda bir birleri ile yarışır.  

Hiç yorum yok: