26 Nisan 2015 Pazar

  GİZEMLİ FENOMENLER
her varlığın manyetik  gövdesi, sonsuz sayıda çok denecek kadar ışın kopyası ve manyetik kopyası  vardır. aynadaki görüntü misali.
    yaşadığımız gizemli olaylar manyetik yeteneklere  dayanır.yani beynimizin kopyası olan manyetik beyine dayanır.  kadın sütü kazana boşaltırken süt dökülür aklıma gelen başıma geldi der,  adam bulutları görünce nezle olur aklıma gelen başıma geldi der . nazar, telepati,  gibi gizemli fenomenler manyetik beyinin eseridir.
----  gizemli iyi ve kötü olaylar  manyetik beynimizdeki  kopya bilgi varlıklara dayanır. 
 ilk çağda oluşan görme, işitme, okuma dan tanrı, cin, şeytan, melek gibi  bilgi mitlerden oluşan imgelerin manyetik beyinde kopyaları oluşur. manyetik bilgi varlıklar olacağa, geleceğe kendi niteliğinde kader katar, etkiler.
 beyninizi dualarla, güzel bilgi boyutlarla doldurun. kaderiniz güzelleşsin. güzel kopya bilgiler bilgiler size, neslinize, yuvanıza iyilik yapar , kötülükten korur.pozitif enerji katar, bağışıklık sistemi güçlenir.
  güzel duygularda, dualarda güzel nitelikli bilgi  boyutlar güç kazanır.
1-  feyizli mineral ve iyonik enerji saçar, yiyecekler bereketlenir. yani manyetik gövdeleri büyür, lezzetli olur, hatmi kolaylaşır. gündüz şişen demir misali,
2-  güzel bilgiler aktif olur başarı artar, marjinal bilgiler pasif kalır.  her şeyi bir sayfaya sığdıramam. kanıtlar, deneyler, örnekler iç bölümlerde. hepsini okuduğunuz zaman hem                            ihya olursunuz, hemde gerçeği kavrarsınız.


hilebaz fıtratlı, hoyrat nitelikli,  korkulu ve korkunç ruhlu vahşi  manyetik  bilgiler size, neslinize, yuvanıza zarar verir ve negatif enerji katar, bağışıklık sistemi zayıflar.

tabiat olayları manyetik gövdelere dayanır.
   
 evren 40 bin yaşında ise.  40 milyar yıl boyunca oluşan fenomenlerin ( varlıkların- olayların )  her an ışın ve manyetik kopyaları oluşur.
   manyetik alemdeki kopya fenomenler uyku veya hayal durumunda beynimize akar. 5-10 gün, yıl, veya milyon yıl önce gördüğümüz rüyaların bir kısmını yaşarız.
 beynimize akan fenomenler peygamberlere, evliyalara, ressamlara, iş adamlarına, ilim adamlarına, sıradan insanlara  bilgi, ilham kaynağı olur.
 evren yoksa herşey sanal olur. evren varsa ahiret sanal olur. detay sonsuz savımda. 

Hiç yorum yok: