10 Kasım 2013 Pazar

ilim dünyasının dikkatine                        savlarım bilimsel değildir
tüm varlıklar manyetik  vdalgaların kilitlenmesinden oluşur. varlıkların manyetik gövdesi vardır ( manyetik ruh )
 her varlığı bilgisayar konumunda manyetik aklı ( İRADESİ ) vardır. varlığı oluşturan  boyutlar varlığın ferasetidir.  akıl ferasetin fonksiyonudur. imsan aklı en güçlü ve yetenekli   bilgisayardır.  beyinin ve varlıkların manyetik gövdesi vardır. manyetik gövdelerin kilitlenmesindem manyetik evren oluşur. somut evren yoktur.  evren tüm varlıkların manyetik gövdesidir.  beşeri manyetik beyinlerin kilitlenmesinden küresel akıl  (irade ) oluşur. manyetik akıllar küresel akılla bütünleşerek evrensel külli irade meydana gelir.
  iyilik yapan külli iradeye güç katar. birey ve nesili külli iradenin iyiliğine masar olur. kötlük yapan ve nesli. külli iradenin azabına maruz kalır.
 hilebaz, hoyrat gibi  vahşi ve adi izzetsiz şeytani feraset insani değeri olmuyan  barbar nitelikli yamyamlardır. sert frekansl manyetik iyon saçar. kendi ve çevredeki dokulara kav katar, manyetik gövdeyi sıkar, beyaz iyon  ve kan akışını yavaşlatır. külli irdeye zarar verir.

 evren, cehennem vahşi iradeli, zalim, gaddar, barbar, adi, kötü nitelikli tanrının kanıtıdır, yapıtıdır. sıfatlarının göstergesidir.
 sonsuz derecede merhametli yüce Allah  gadar, barbar, zalim, vahşi gibi adi, kötü niteliklerden münezzehtir. kötü nitelikte varlıklar yaratmaz, fenomenler oluşturmaz, oluşmasına sebep olmaz, sebep oluşturmaz. öyle ise  ya evren yoktur, herşey sanaldır. evren varsa ahiret sanal olur, insanlar snal tanrıya tapar, dinler peygamberlerin eseri olur. detay savlarımda.
  erdemli kalbin şok durumlaında cüzi irade külli iradeden aldığı güç oranında kuvvet ve yetanak kazanır, mucizeler yaratır. örnekler diğer sayfalarda. manyetik gövdelerin kilitlenmesinden manyetik vücut oluşur. bu vücut varlığın bağaşıklık sistemidir. tüm hastalıklar çekirdeğin manyetik gövdesinde başlar. türlü etkenlerin manyetik gövdeyi oluşturan  manyetik dalga yörüngelerin % 20-30 nun ritimlerini bozmasıyle. engüçlü tedavi. G. KORE termal, yeşim taşlı masaj yatakları.

 her insan uykuda veya hayal dünyasında manyetik alemden birçuk bilgi alır.

dualarda, paylaşma gibi güzel, coşkulu, neşeli duygularda, ortamlarda  beyinler yumuşak frekanslı , şifalı, türlü nitelikte beyaz enerji fışkırır. yeşim taşı misalı. yeşim taşının  manyetik gövdesi kalsiyum, mağnezyum, ozon gibi türlü manyetik iyonlardan meydana gelir.   kazandığı enerjiye kendi iyonlarına dönüştürür, yansıtır. aynadaki görüntü misali.estetik dekorlar, desenlerde   kendi niteliğinde ışın ve manyetik iyonlar yanstır.  dokulara güç, yetenek, zerafet olacak türlü nitelite manyetik minarel iyomlar akar. yewr küre ve evren ihya olur. külli irade güç kazanır. bireye ve mesline iyilik yapar.

Hiç yorum yok: