30 Kasım 2013 Cumartesi

hilebaz gibi vahşi, korkulu, korkunç duygularda vahşi ruh feraset olur, erdemli denge yok olur insan vahşi denge kazanır.vahşi ruh dokulara zehirli iyon katar, vahşi ruh ( manyetik gövde )dokuları sıkar, kan akışını hem azaltır, hemde kirletir. dokulardaki ölen hücreler, kis, pas, toksin, yağ, tortu, posa gibi kavların bir kısmı atılamaz, damar ve doku duvarına yapışır.  ölen hücrelerin yenisi üretilemez.  dokular hantallaşır. doku yeteneği ve bağışıklık sistemi güçsüz kalır, görevini tam yapamaz, hastalık süreci başlar. 

********** vahşi varlıklar 
  ve vahşi tabiat olayları yetenek ve niteliklerden loksan , gaddar özelikli, zalim nitelikli, vahşi iradeli tanrının eser, kanıtı , yapıtı olur. barbar, gaddar, vahşi, zalim gibi ilkel, adi, basit  kötü sıfatlarını temsil eder.
 her Müslümanın aklında sonsuz derecede merhametli, sıfatları sonsuz derecede erdemli, güzel nitelikli, muhteşem iradeli yüce Allah vardır. tanrı vahşi, barba, gaddar gibi kötü, loksan sıfatlardan münezzehtir ( uzaktır ) , kötü, loksan özellikli fenomenler yaratmaz, oluşturmaz, oluşmasına sebep olmaz, sebep oluşturmaz. pekiyi böyle kötü nitelikli, loksan özellikli fenomenler var mı. detay sonsuz gizemin sonu savlarımda.


Hiç yorum yok: