7 Mart 2012 Çarşamba

MANYETİK ALEM
Her varlığın manyetik kopyası ve iş yapma yeteneği vardır.örneğin mucize, nazar, telepati, met- cezir olayları gibi gizemli fenomenler manyetik varlığın eserleridir.

Nasıl ki somut beyin iyi konjektürle çevresine iyilik yaparsa. Hilebaz gibi korkulu konjektürle insanlara kötülük yaparsa.arkasında evrensel güç olan manyetik akılda iyi konjektürle bireye, yuvasına, çocuklara ve çevreye iyilik yapar, ihya eder.örneğin . mucizeler. Korkunç ve korkulu konjektürle bireye, yuvasına büyük kötülük yapar, zarar verir.
Günlük yaşamda manyetik beyin yaşamımıza iyi veya zararlı kaderler katar. Çoğunun farkında olmayız.
Dua, erdemli ve dürüst imgelerin manyetik feraseti muradın gerçekleşmesine, ömrün uzamasına , ailenin , torunların huzurlu olmasına sebep olur, başarının artmasına referans olur. Diğer ferasetleri motive eder. İnsanlara, yiyeceklere, bitkilere, hayvanlara, suya, buluta, dağlara, taşlara kısacası evrenin dokusuna yummak frekanslı (beyaz ) enerji katar. Doku yeteneği güç, zarafet kazanır.doku yeteneğini kuşat beyaz manyetik bağ lifleri kan akışını ve beyaz enerji akışını hızlandırır, güçlenen yetenek görevini iyi yapar. Kavları eritir atık yapar. Dengeyi ahenkli yapar, eğilen, kavlaşan,boyutları tamir eder. Ölen hücreleri atık yapar., yenisini üretir. Dokulara şifa, gıda katar. Yiyeceklerin manyetik hacmi çoğalır, lezzetli olur. Detay manyetik savlarımda.yazar Ahmet aslaner samağır.

Hiç yorum yok: