5 Mart 2012 Pazartesi

Evrenin oluşumu
Her şey manyetik dalgalardan oluşmuştur.
Evren kapalı sistemdir. Olay dönüşümlü tekrarlanır. Tüm varlıklar bir sistemdir.
Bugünkü evren x süre sonra kara delik denen tek noktaya dönüşecek. Tek kara kütle çok şiddetli dönesel hızdan patlayacak dar ve geniş açıda saniyede 400 yüz veya 500 yüz k.m. hızda konkav ve konveks yolda x yıl sonra dairesel ve doğrusal ivme kazanacak.
Manyetik dalgalar dik açıda fırlasaydı sonsuzluğa uzanırdı.
Dairesel ivme kazanan varlığa kilitlenen manyetik dalgalardan proton, nötron, elektron gibi çekirdek kütleler oluşur. Doyum noktasından sonra çekirdekleri kuşatan manyetik liflerden varlıkların manyetik gövdesi oluşur.
Bir varlığın manyetik kolları diğer varlığın çekirdek gövdesini kuşatır ve kilitlenirse kompleks varlıklar meydana gelir. Örneğin x şartlarda 2 HO KİLİTLENDİ su oluştu.
Karbon çağında mineral, ışın su, ışın varlıklar, manyetik varlıklar, manyetik dalgalar, ışın minareler ve manyetik kolların kilitlenmesinden bugünkü varlıkların ilkel ataları oluştu.
Tüm olaylar teolojik şartlar zaruretine dayanırsa külli olur.
kozmik şartlar zaruretine dayanırsa kozmik olur.

***** SONSUZ GİZZEMİN SONU
Her şey,külli, teoloji, tevhit gibi kaderci itikatlarda her şey külli iradeye ( tanrıya ) dayanır. Okey mi evetse : hain ruhlu , fesat karakterli şeytan, zalim karakterli, vahşi ruhlu zebani, yamyam nitelikli cehennem gibi kötü fıtratlı varlıklar ve ilkel, basit, adi , vahşi fenomenler ;***fesat, hain, zalim, vahşi nitelikli, kötü sıfatlı tanrının kanıtı, yapıtı, göstergesi, simgesi, şifresi, sembolü, fıtratı, kodu olur.
****Kötü sıfatlı varlıklar sonsuz derecede güzel sıfatlı yüce tanrıya, ilahi isimlere, ilahi sıfatlara, ilahi iradeye,münezzeh itikadına ters düşer, çürütür, hiç yapar.
Çünkü sonsuz derecede güzel sıfatlı yüce tanrı kötü sıfatlardan münezzehtir.
O zaman :
1. İHTİMAL ; HİÇ BİRŞEY YOKTUR, TEK TANRI VE TEK İNSAN VARDIR. HERŞEY ROBOT İNSAN BEYNİNDEKİ DİSKETTEDİR.

2. İHTİMAL ; TÜM İTİKATLAR SANALDIR, HERŞEY KOZMİKTİR .
DETAY SONSUZ SAVLARIMDA.

Hiç yorum yok: