15 Mart 2012 Perşembe

İslamiyet peygamberlerin ve alimlerin bilimsel ve sanatsal eseridir. Kötü sıfatlı tanrı olmaz. Detay sonsuz savlarımda.
*****
MANYETİK ALEM
Dürüst, basiret, zarafet , erdem gibi demokratik imgelerin manyetik feraseti bireye, çocuklarına, torunlarına iyilik yapar. Yumuşak frekanslı manyetik kolları insanların, hayvanların, bitkilerin, sularıin, bulutların, dağların, taşların yani her şeyin dokusuna yumuşak bağ lifi olur, enerji katar.kan ve beyaz enerji akışını hızlandırır. Doku yeteneği süper güç kazanır. Görevini tam yapar.toksin, kis ,pas , tortu, posa gibi kavları eritir atık yapar. Yiyecekler bereket kazanır. detay Pilav savımda. Ruhsal ve dokusal hastalıkları yok eder.
Fıtratı demokratik olan manyetik feraset muradın gerçekleşmesine, ömrün uzamasına, dokuların zarafetli olmasına, başarının artmasına, çocuklarda zekanın keskinleşmesine sebep , referans olur. Başka ferasetleri maniple eder. İyilik yapar demiştik. Örneğin mucizeler.
Hilebaz, fesat, zalim gibi ruhu korkulu ve korkunç olan marjinal imgelerin manyetik ferasetleri kötülük yapar. Sert frekanslı manyetik kolları dokulara sert bağ lifi olur, dokuları sıkar ve tıkar. Kan ve enerji akışı azalır. Doku yeteneği güçsüz kalır. Hastalık süreci başlar.detay diğer savlarımda.

Hiç yorum yok: