2 Mart 2011 Çarşamba

Milli, dini,demokratik lezyonlar erdem kaynağı olursa dokularımız. Kaderimiz. Dünya, medeniyet ihya olur, uygarlık hızla gelişir.
Bu lezyonlar çıkara alet yapılırsa her şey zarar görür, dokular kavlaşır. Çünkü hilebaz korkulu duygular marjinal feraseti aktif yapar. Detay diğer sayfalarda.

****** yeşim taşına çarpan ışınlar taşı oluşturan minarelerin özelliğini kazanır ışından mineraller ve yeşim taşı meydana gelir.dokulara şifa,gıda, zarafet , güç katar, yetenekli yapar. Havadaki, sudaki Zaralı maddeleri yok eder. Faydalı mineral katar.
İnsana çarpan ışıktan ışın insan meydana gelir. Aynadaki görüntü misali.
***** hastalıkların nedeni
1- kozmik sebepler,
2- omurgaların sinirler üzerine baskı yapması,
3- Bağışıklık sisteminin güçsüz kalması. Çözüm g.k. y. Detay hamlık sayfasında.
Acısız, ızdırapsız,,hezeyansız yaşam ve ölüm
İhtiyarlayıp hastalanınca kalbiniz, ciğerleriniz, böbrekleriniz güçsüz kalır, yetersiz olur.dokularınız, vücudunuz bunlardan enerji ister, bunlara yüklenir. Devasal baskı yapar. Sanki dünya üzerinize çöker. Hareket edemezsiniz. Dönmek istersiniz dönemezsiniz.çigerimiz parçalanasak gibi olur. Kalbiniz kopacak gibi olur. Donunuzaakıtmak istersinizakıtamazsınız.ey ihtiyarlar bu felaketleri yaşamak istiyorsanız, ey gençler ebediyen genç kalmak istiyorsanız G.K. Y. KULLANIN. DETAY HAMLIK SAYFASINDA.

******Mucize gibi iyi olayların, neticelerin, musibet, felaket gibi kötü olayların, neticelerin , fal, büyü, nazar, telefatı gibi gizemli olayların kaynağı manyetik ferasetlerdir. Detay manyetik varlıklarda

Hiç yorum yok: