14 Mart 2011 Pazartesi

12 MART Teolojik muhtevada her şey ilahi şartlar zaruretine dayanır. Külli iradenin eseri olur. Taktirden kaynaklanır. külli kaderin tezahürü olur. Kozmik muhtevada her şey doğal şartlar zaruretine dayanır. Natürel olur. Tanrı kötü sıfatlardan münezzehtir. Yani kötü sıfatlı tanrı olmaz. Tanrıyı kötü sıfatlı varlıklar konumuna düşürmek, tanrıyı kötü sıfatlı yapmaktır. ilahi isimler itikadını, ilahi sıfatlar itikadını, münezzeh itikadı gibi itikatları çürütmektir, hiç yapar. Detay sonsuz savlarımda. Beyinler otomatik bilgisayarlardır. Örneğin. Eski yazımdan özler. Felaket, musibet gibi gizemli kötü olayların, neticelerin manyetik beyinin eseridir. Süt dökülür. Kadın sütün döküleceği aklıma gelmişti der. 4 yıl askerlik yapan. Öldü denen. Daha sonrada terhis olan kocasına hüsnü ammem naz yapmak için yatağı serer. 6 aydır yatıyorum der. Çivi gibi kadını manyetik beyni tam 6 ay hastalandırır, yatakta yatar. mucizeler gizemli beynin eseridir. Örneğin sütü olmayan geline sahte hoca Türkçe muska yazar. Kadının...‏
09.03.2011 ahmet aslaner
Kimden: ahmet381940@hotmail.com
Kaydedildi: 09 Mart 2011 Çarşamba 13:11:10
Kime:

Taslak kaydedildi. Bu iletiyi oluşturmaya devam edin|Sil
12 MART

Teolojik muhtevada her şey ilahi şartlar zaruretine dayanır. Külli iradenin eseri olur. Taktirden kaynaklanır. külli kaderin tezahürü olur.

Kozmik muhtevada her şey doğal şartlar zaruretine dayanır. Natürel olur.

Tanrı kötü sıfatlardan münezzehtir. Yani kötü sıfatlı tanrı olmaz. Tanrıyı kötü sıfatlı varlıklar konumuna düşürmek, tanrıyı kötü sıfatlı yapmaktır. ilahi isimler itikadını, ilahi sıfatlar itikadını, münezzeh itikadı gibi itikatları çürütmektir, hiç yapar. Detay sonsuz savlarımda.

Beyinler otomatik bilgisayarlardır.

Örneğin. Eski yazımdan özler.

Felaket, musibet gibi gizemli kötü olayların, neticelerin manyetik beyinin eseridir. Süt dökülür. Kadın sütün döküleceği aklıma gelmişti der.

4 yıl askerlik yapan. Öldü denen. Daha sonrada terhis olan kocasına hüsnü ammem naz yapmak için yatağı serer. 6 aydır yatıyorum der. Çivi gibi kadını manyetik beyni tam 6 ay hastalandırır, yatakta yatar.

mucizeler gizemli beynin eseridir. Örneğin sütü olmayan geline sahte hoca Türkçe muska yazar. Kadının döşünden süt oluk gibi akar.

Hocanın ineğine göz değer sütü irin gibi olur. Hoca dua eder. Manyetik Beyin ineği iyi eder.

Büyük kaza atlatan birine onunla geçmiş olsun. İki iyiliğinden biri karşılamış derler. Yani iyi sıfatlı erdemli imgeler felaketin zararını azaltıyor.

Hilebaz imgelerde kazalar yaratır. Hastalığın veya felaketlerin, musibetlerin % 30-40 kozmik ise. % 50- 60 imgelerin eseridir. güzel olaylar ve neticelerde erdemli imgelerin eseridir.

Tabi her şey külli iradeye dayanırsa gizemli olaylar ve neticeler doğa üstü güçlere dayanır.

Atom, doku gibi tüm varlıkların iş yapma yeteneği yani aklı, feraseti, zekası, iradesi vardır. Seviyeseldir.

Varlığı oluşturan boyutların kolektif sıfatsal yetenekleri varlığın aklıdır, ferasetidir, iradesidir.

Her varlığın manyetik gövdesi vardır. Manyetik galaksilerin kilitlenmesinden manyetik evren meydana gelir.manyetik Evreni oluşturan boyutların kolektif sıfatsal yetenekleri evrenin aklıdır, ferasetidir, iradesidir. Yani külli iradedir.

Külli irade her imgeye kendi sıfatında güç, yetenek, şifre katar.

Vicdanlı imgeler yumuşak frekanslı manyetik gövdesi vardır. Dokulara ( BAĞAŞIKLI SİSTEMİNE ) şifa, gıda, zarafet, güç,yetenek katar.

Hilebaz imgeler Devletin, toplumun, Allahın yasalarına aykırı olur. Korkulu duygular yaratır. Manyetik feraset korkunç imgeler yaratır.



Hilebaz imgelerin sert frekanslı manyetik gövdeleri kav katar. Yetenek güçsüz kalır. Toksinin bir kısmı atık olmaz. Hastalık süreci başlar. Toksinler çoğalınca ve kalınlaşınca hastalık açığa çıkar.Detay manyetik varlıklarda

*****

HARAM NEMANIN GÜZEL ZARAFETİNDEN erdemli vicdanın zarafetli feraseti daha değerlidir, elzemdir.

*** büyük patlamada proton, nötron, elektron gibi varlıkların yapı taşları olan monatların oluştu. Her varlık bir sistemdir. Evren kapalı sistemdir. Detay evrenin oluşumu savlarımda.

öğelerin özeliğinden ve çevre şartlarından monatlar kilitlenir kompleks, ünitel, kolektif, sistematik varlıklalar oluşur. Son boyutta bütün dağılır, varlık yok olur, monatlar başka, baka boyutlara dönüşür.

Hiç yorum yok: