7 Şubat 2011 Pazartesi

10 şubat GİZEMLİ AKIL
Büyük patlamada bence ışınlardan manyetik lifler, çekirdek kütleler oluşmuştur. Detay evrenin oluşumu savlarımda.
Işık varlık güneş ışığından oluşur. Aynadaki görüntü misali.
Atomları, dokuları, gezegenleri, galaksileri kısacası her varlığı manyetik lifler içten ve dıştan bir iplik yumağı gibi kuşatır. Yumak varlığın manyetik gövdesidir. Manyetik atomun yarı çapı500700 k.m den fazladır. Manyetik dünya ayı, galaksileri, belkid2-3 yıldızı kuşatacak büyüklüktedir. İnsan manyetik beyni 4-6 bin k.m den fazladır.
Her varlıktan en az bir saniyede 300 bin güneş ışığından kopyası oluşur. Işık varlık meydana gelir. Fotoğraf misali. 8saate sonsuz sayıda ışın varlık oluşur. 2 milyon yıldaki oluşan ışılar varlıklar dünyayı, gezegenleri, galaksinin beklide trilyonda birini kuşatmıştır. Güneş ışığı kilitlendiği varlığın şeklini alır.
Yıldızların, gezegenlerin manyetik dalgaları dünyaya kilitlenir, dünya çevresinde dönmeye başlar. Not savlarım bilimsel değildir. Mantıksaldır.
8 saate gözümüze devasal sayıda ışık varlık biyonik varlığa dönüşerek beynimize gider.bunların bir kısmı kendi fıtratındaki monatlara kilitlenir, güç katar. Bir kısmı da kana akar, dokulara güç, yetenek katar .
Ayrıca dokulara evrenin gücünden beyaz enerji akar. Detay diğer savlarımda.
******
Manyetik savlarımda rüya, nazar, telepati, hissetme, malum olma gibi gizemli olayların kaynağının manyetik beyin olduğunu yazdım.
Gizemli olayların, neticelerin kaynağı gizemli akıldır. Gizemli akıl var olan monatlardan çeşitli türde binlerce monatlar, imgeler, ucubeler üretir. Somut beyin emsali. İnsan beyni bünyesinde var olan ışın, ses, koku monatların kopya modelini üretir. Örneğin ışın kuzu dan kuzu kelimesini üretmiştir. Kelime monada güzel anlamlı boyutlar katmıştır. Somut monadın simgesidir, şifresidir.Tüm bunlardan tek ünite monat oluşmuştur.
İyilik ve erdemli duygular yüzlerce iyi fıtratlı monatlara güç katar. Gizemli iyi fıtratlı monatlar bireye, çocuklara, çevreye yüzlerce iyilik yapar, olaylara iyi netice katar. Yüzlerce afetleri, musibetleri önler ve ya zararını azaltır. Örneğin mucizeler.iyi nazarlar.
Gizemli kötü monatlar kötülük yapar, zarar verir, kazalara, felaketlere ivme kazandırır. Örneğin göz değmesi. Sebebini bilmediğimiz felaketler, musibetler, neticeler.etme bulursun derler. Korktuğum başıma geldi derler.
Her gün televizyonlardan beynimize korkunç resimler giriyor, kulağımızdan korkunç sesler giriyor. Çevrede korkunç olaylar görüyoruz, duyuyoruz. Somut beyinde ne varsa gizemli beyinde devasal katı vardır. Mucizeler ve gizemli olaylar, türlü, çeşitte, şekilde. Monatlar, imgeler, ucubeler Gizemli aklın eseridir.
Haram nema kazanmak için marjinal ruh hile yapar.korkudan, manyetik ruh gerilir, ses frekansı bozuk olur, yüzü , dokuları gerilir, gözü büzülür.korkulu duyguları korkunç monatlara güç katar.
Vicdanlı ruh iyilik yapar, her şeyi güzelleşir, güzel duyguları güzel monatlara güç katar.
Vicdan adalettir, adil olur, adaleti korur. Çevreye İyilik yapar. Başka insanlar iyilik yaptırır.
Marjinal feraset çevreye kötülük yapar. Başka insanlara kötülük yapar. Her erdemli imgelerin kilitlenmesinden erdemli feraset oluşur.vicdansız monatların kilitlenmesinden marjinal feraset oluşur. manyetik monatlar ( gövdeler ) kendi fıtratındaki monatlarla kilitlidir. Tek vücut olur. Dünyadaki erdemli feraset kendi fıtratındaki ferasetlerle kilitlenir tek vücut olur. Marjinal ferasetler kendi fıtratındaki ferasetlerle kilitlenir tek vücut süper güç ve yetenek kazanır.
Erdemli feraset manyetik güç ve yetenekle denizi ikiye, ay kütleyi ikiye böler. Ölüleri diriltir, hastaları iyileştirir, kör gözleri iyileştirir. Çölden zemzem fışkırtır.mağaranın ağzına örümcek yapar. yaptığı Güvercine örümcek yuva olur. Duyduğumuz, yaşadığımız. mucizeler erdemli ferasetin eseridir.
Tüm alaylar ya külli kadere dayanır, teolojik olur. Yada kozmik şartlar zaruretine dayanır. Dogmatik olur.
Benim yüce Allahım kötü sıfatlardan münezzehtir.
Her şey külli iradeye dayanmazsa tanrı eksik, aciz, yetersiz olur. Her şey itikadı hiç olur.
Hain şeytan, zalim zeban, cehennem, yamyam gibi kötü, ilkel, basit, vahşi, adi mahlukat külli iradeye dayanır. Tanrı kötü sıfatlı olur. Mahlukat tanrın kanıtı, göstergesi, simgesi, şifresi, fıtratı, fenomeni, kodu olur. Tanrı mahlukatlar konumunda olur. Detay sonsuz ve sınırlı hürriyet savlarımda.

***** çocuk fotoğraf makinesidir. Gördüğünü çeker. Yanlışı, doğruyu bilmez. Ey analar- babalar- öğretmenler Yanlışı tekrarlamayın, cezalandırmayın. Bu resimler güç kazanır, pekişir. Doğruyu yaşatarak öğretin, pekiştirin .

Hiç yorum yok: