14 Şubat 2011 Pazartesi

14 Şubat 2011 Pazar
MANYETİK BEYİN İN MUCİZELERİ
Kaynağı belli olmayan olayların, neticelerin kaynağı manyetik beyindir.
Sitemizdeki imam ineğime göz değmişti. İrinli sütü oluştu. Dua ettim hastalık yok oldu dedi. İmamın manyetik beyni iyileştirdi.
****Sitemizden seyit dolmuşu ile menzilden gelirken dolmuş uçuruma yuvalanır.10-15 takla atar. 2 milyara hurdaya satar. 20 milyar sigortadan para alır. İçindeki yolcular zikirden manyetik beyinleri aktif olur. Yolcuları korur.
****Hüsnü ammem terhis olan kocasına naz yapmak için yatağı serer. Yatar. Kayın babama. Git emini karşıla. Ammem 6 aydır hasta yatıyor de. Çivi gibi kadın hastalanır. 6 ay yatakta yatar. Manyetik beyni hastalandırdı.
****Fatma’nın oğlu pahalı ayakkabı alır. Eşim espri olsun diye yengeye inşallah çalarlar der. Sabah ayakkabı çalınmış. Hırsızın manyetik beyni ile eşimin manyetik beyni kilitlendi. Hırsıza koordinat oldu.
**** Almancının anasının başı sürekli ağrırmış. Her defasında oğluna. Almanları hapı kuvvetli imiş. Gelirken getir diye tembihlermiş. Almancı üçüncü gelişinde aklına düşer. Bonbon şekeri alır. Anasına alman hapını getirdim. Bunu şeker gibi yiyeceksin der. Kadın baş ağrısından kurtulur. Kadının manyetik beyni iyileştirdi
***** eşim 3-5 kadınla kamelyada oturuyordu. Çocuklarda top oynuyormuş. Eşim top kafama değecek diye korkmuş. Korktuğu başına gelmiş. 1- kozmik durum olabilir. 2- manyetik beyin topu kendine şutlatmış olabilir.
****** oğlu sürekli uçakla yolculuk yaparmış. Kadın rüyasında oğlunun bindiği uçağın düştüğünü görür. Oğlum uçağa binme der. Rüyasını anlatır. Oğlu uçağa biner. Uçak düşer.1- kozmik durum. 2- kadının manyetik beyni uçağı düşürmüştür. Koca uçak demeyin. Atom manyetik bağ lifleri parçalanırsa. Uçak düşer, tren yıkılır. Kamyon devrilir. Bina çöker. Dağ erir.
***** magandanın kurşunu balkondaki adamı öldürdü. 1- kozmik durum.2- magandanın manyetik beyni ile, balkondaki manyetik beyin kilitlendi . manyetik beyin kendini hedef tahtası yaptı.
***** eskiden köyümüzden gurup halinde yayan Adana’ya çalışmaya giderlerdi. Bir eve misafir olurlar. İçinden biri ben hocayım der. İtibar olsun diye. Ev sahibi hocam bizim gelinin hiç sütü yok . şunabir muska yaz der. 2-3 sene sonra başka gurup aynı eve misafir olur. Ev sahibi derki köyünüzden gelen hoca muska yazdı. Gelinin döşünden süt oluk gibi aktı der. Adamlar şaşırır. Köydeki hocalar hiç Adana ya çalışmaya gitmemiş. Getir de şu muskaya bir bakalım der. Açarlar. Muska yazdım ciciğine, süt gelsin biciğine. Allah yardım eylesin. Ali hafız neylesin yazılı imiş. Manyetik beynin mucizesidir.
***** manyetik beyin denizi ikiye böldü. Hastaları iyileştirdi, kör gözü iyileştirdi. Ölüleri diriltti. Mağaranın ağzına örümcek oluşturdu. Atı dizlerine kadar kuma gömdü.

BÜYÜK MANYETİK BEYİN
HER VARLIĞIN, BEYNİN MANYETİK GÖVDESİ VARDIR.manyetik beyinlerin kilitlenmesinden dünyayı kuşatan büyük ( külli ) manyetik beyin oluşur.
Beyindeki her imgenin, monatların manyetik gövdesi vardır. Her manyetik imge kendi fıtratındaki manyetik imgelerle kilitlenir. Manyetik feraset oluşur. Dünyadaki marjinal fıtratlı manyetik ferasetler kilitlenir. Devasal güçte, yetenekte, şifrede külli manyetik feraset oluşur. Erdemli ferasetlerin kilitlenmesinden de devasal güçte, yetenekte, şifrelerde külli erdemli manyetik feraset oluşur.
Bir imge enerji kazanınca kendi fıtratındaki tüm imgelerle paylaşır, denge, ahenk korunur. kozmik adalet tecelli eder. Çünkü erdemli feraset iyilik yapar. Hilebaz ( marjinal ) feraset kötülük yapar. Öyle ise korkulu imgeleri azaltalım. Erdemli imgeleri çoğaltalım.hilebaz imgeler korkulu olur, sert frekanslı dalga yayar. ruhu, dokuları gerer. feraset Kan akışını ve beyaz enerji akışını zayıflatır. Sinir sistemi, bezler, organlar , kaslar gerilir, parazitli çalışır. Kalbin, ak çiğnerlerin ritmi hızlanır. Gerilen dokudan dışa toksin, kis, pass, tortu, posa gibi negatif enerjinin dışa atımı zorlaşır, bir kısmı dokuda kalır, hastalık süreci başlar. Kav kalınlaşınca hastalık kendini gösterir. Dışa itilen kav dalgalar sertleşen doku bağ lifleri bariyer olur. bariyerlere çarpan kav lifler zayıf dokuya yerleşir. Beyinde tümür başlar. Sert frekanslı dalgalar çevredeki varlıklara kilitlenir. Kavlaştırır.Manyetik marjinal feraseti irade yapar. Kötülük yapar.
Dua ve erdemli imgelerin manyetik dalgaları yumuşak frekanslı olur.ruh ve dokular mülayimleşir. Dokulara beyaz enerji akışı ve kan akışı hızlanır. Doku yeteneği güç kazanır, görevini tam yapar. Erdemli lifler çevredeki bitkilere, hayvanlara, cisimlere, kanepelere, duvarlara kilitlenir. Şifa, gıda, zarafet, estetik, bereket, güç, yetenek katar. Manyetik olan Erdemli feraseti irade yapar. Muradın gerçekleşmesine referans, koordinat, koordinasyon olur. Maniple eder. Güç, yetenek katar. Ortam oluşturur.
*** ışık, elektrik akımı, radyo dalgaları birer manyetik dalgalardır. Çekirdek kütleler haricindeki her şey manyetik dalgalardan oluşur. Büyük patlamada manyetik dalgaların kilitlenmesinden çekirdek kütleler ve manyetik lifler oluştu. Bak evrenin oluşumu savlarıma. Manyetik lifler çekirdekleri bir iplik yumağı gibi kuşattı. Manyetik yumak varlığın kozmik ruhudur, manyetik gövdesidir. Manevi varlığıdır. Manyetik gövdelerin kilitlenmesinden bugünkü varlıkların atası olan ünitel, kolektif, sistematik ,kompleks monatlar oluştu.kimyasal şartlarda iki hidrojen atomu ile bir oksijen atomunun manyetik gövdeleri kilitlendi su oluştu.
karbon çağında denizde bitkilerin ve hayvanların ataları oluştu.
3 boyutlu kader—1- varlığı oluşturan boyutlar, 2- varlığın içinde bulunduğu kozmik şartlar,3- varlığın içinde bulunduğu manyetik şartlar. Biri değişirse varlığın kaderi farklılaşır.
Göz kanalı ile beynimize her an 300 bin tane ışık varlık girer. Ev, araba, insan, ağaçlar v.s. 8 saate sonsuz denecek sayıda ışın varlık girer. Dünyada bir saniyede sonsuz sayıda ışın varlık oluşur. 2- 3 yılda ne kadar oluştuğunu tahayyül edemeyiz. Işın varlıklar dünyayı, gezegenleri yakındaki yıldızları kuşatır.
*** fosillere göre atalarımız olan yamyamlar 3- 4 milyar yıl önce iki ayak üzerinde durmayı başarmıştır.
*** korkulu duygular marjinal feraseti aktif yapar. Marjinal feraset kötlükler, musibetler yaratır.
Güzel duygular erdemli feraseti aktif yapar. Erdemli feraset mucizeler yaratır. Feyizli nazar olur. Marjinal nazarlara kalkan olur. Kazaları, zararları önler, azaltır. Marjinal feraset hızlandırır, çoğaltır, kötü nazar yapar. Detaylar diğer sayfalarda.
** işe, aşa, güne besmele ile başlayın. Bol, bol namaz kılın.

**** benim güzel sıfatlı yüce Allahım kötü sıfatlardan münezzehtir.
Hain şeytan, zalim zebani, cehennem, yamyam gibi ilkel, basit, adi, vahşi fıtratlı, kötü karakterli mahlukat tanrının kanıtı, göstergesi, simgesi, şifresi, fenomeni, fıtratı, kodu, planı, projesi olur. Tanrı mahlukat konumunda olur. Kötü sıfatlı olur. Her şey itikadı, vahdani sıfatlar, ilahi isimler çürür, hiç olur. Tüm itikatlar sanal olur. İlahi kitaplar peygamberlerin muhteşem eserleridir. İlahi kitaplar mitlerin sentezyonu olan imgelerdir. Detay sonsuz ve hürriyet savlarımda.

Hiç yorum yok: