19 Ağustos 2016 Cuma

Şahlanırsa milli hakimiyet yok olur yobaz fetocu zihniyet
 Her ses, koku, düşünce, duygu, fikir, kavram enerjiden oluşan kozmik varlıklardır.
 Dinler erdemli değerleri oluşturan erdemli ferasetlerdir.
   her şey enerji taneciğinden oluşan varlıklardır.
  İnsanların erdemli duyguları manevi kudrettir, şifa katan, iyilik yapan  en faydalı vardamladır. Vahşi ve marjinal vardamlar kötülük yapar.
    Torpil, hırsızlık, küfür insan haklarına tecavüz eden en vahşi vardalardır. Dünyada yobaz ferasetler savaşıyor, sonunda bir, birini yok edecek demokratik ferasetler ebedi olacaktır.
  Erdemli değerler İki ayaklı boyutu insan yapan değerlerdir.
 10- 100- bin- milyar yıl önce oluşmuş fenomenlerin devasal sayıda kopya ikizleri  bugünkü manyetik alemi oluşturur.  Şok duygularda ve uykuda somut beyine akar. Peygamberlere ve insanlara bilgi ve ilham kaynağı olur. En az % 60- 70 i geçmiş zamana aittir. Kopya fenomenlerin kilitlenmesinden nurlu ve ya  türlü nitelikte yeni fenomenler oluşur.
      Rüyalar, hayaller birer seraptır,,manyetik ( metafizik ) alemdeki fenomenleri yaşamaktır.----- 
 Vahşi tanrı olmaz,  cin, şeytan gibi sanal varlıkları insanlar oluşturmuştur. Her beyinde Allah vardır. İlkel, adi, vahşi gibi kötü sıfatlardan münezzehtir. Ya evren yoktur her şey sanaldır , evren varsa ahret sanaldır
--- Haram nema imanı çürüten, kalbi paslandıran vahşi, marjinal varlıklardır (  vardalardır )
 Eğer her şey teolojik ise insan  robottur. Beynindeki ilahi disketteki sanal olayları yaşar, sanal tanrıya tapar. Ya her şey sanaldır, yada her şey kozmiktir. Detaylar iç sayfalarda.
----- her varlık enerji ( tin ) taneciğinden oluşan vardalardır.
n      ilkel çağda güzel olaylar güzel tanrıların, kötü olaylar vahşi tanrıların oluşmasına sebep olmuştur. İnsanlar oluşturmuştur. Örneğin cin, şeytan gibi varlıkları insanlar oluşturmuştur.
n      ----- İslamiyet erdemdir, basirettir, küfürü, haramı, vaşiliği şiddetle yasaklayan kudrettir.
demokratik ferasetlerin 15 Temmuz zaferini kutlarım.
Dinler insan haklarına tecavüzü ve vahşiliği şiddetle yasaklayan demokratik vardamlardır erdemli irfanlardır. Erdemli olmayan her şey vahşi olur yer küreye zarar verir.
 Ey insan oluşturduğun vahşi kopya varlıklar er- geç sana, nesline  kilitlenir  hastalanmana, kaza yapmana, felaketlere, kalbimin hezeyanlı, ruhumun fırtınalı olmasına feraset olur.
Demokratik duygu ile süper güç kazanan hilebaz, hoyrat, fesat, hırs, ihtiras, yobaz, Banaz gibi vahşi füzyonlarda kazanılan güç zayıflar. 

---Türk milleti hilebaz, hoyrat, fesat, hırs, ihtiras, yoba

Hiç yorum yok: