23 Ağustos 2016 Salı

Dinler demokratik ferasetlerdir, erdemli irfanlardır.------------------------------------------------------- dualarda, selamlarda, güzel duygularda kalbe ye------------------------------------------------------ şim enerji akar.  Yüce allahım ilahi nusretle tüm------------------------------------------------------ kalpleri ihya eyle. İşe, aşa besmele ile başla, be------------------------------------------------------- ket gelir aşa. Hile katma işe, felaket gelir başa.-------------------------------------------------------- şifre yazar Ahmet aslaner, samağır, nusret.-------------------------------------------------------------
----  HAKİKAT NEDİR
  Her şey enerjiden oluşan  varlıktır. İnsan, bitki,  su gibi her şey hakikat olmasa da hakikattir.
 Titreşen demirden  demir niteliğinde enerjiden demirin kopyası oluşur.  Kopya demir hava monolarına kilitlenir ya hava monoları kopya demir olur, veya kopya demir kusar. Böylece devasal sayıda kopya  demirler oluşur.  Gelmiş ve geçmiş zamandan bu güne kadar her varlığın devasal sayıda kopyaları vardır. Metafizik ( manyetik ) alem oluşmuştur.
    Kopya demir kulak zarına kilitlenir, zar kusar, kemiklere kilitlenir, kemikler kusar sıvı plazmaya kilitlenir. Plazmadan sinirler kanalı ile işitme merkezine gider, beyin kopya varlığı  ses olarak algılar, görme, koku merkezlerin dede kopya  varlıklar oluşur.
n      ilm dünyasının dikkatine --- yerçekimi, ağırlık yoktur.  Cismi kuşatan manyetik dalgaların itmesidir. Newtonun yasaları itme gücünü formüller, gitme vizyonunu simgeler. Detaylar iç sayfalarda.

n       Vahşi, marjinal ferasetler vardır, var olacaktır. Ta ki tüm insanların demokratik olacağı zamana kadar.

Hiç yorum yok: