16 Aralık 2014 Salı

hayranım, sevdalıyım erdemli  ferasetlere.
   erdemli ögeler otantik enerji fışkırır, dokulara feyizli, zarafetli, mineral enerji katar. varlıklar kudret, kuvvet, yetenek, güç, estetik kazanır.
         M  manyetik alem
HER varlığı manyetik gövdesi, ışın ve manyetik kopyası vardır. her varlığın ( manyetik gövdenin, kopyaların  ) iş yapma gücü ve yeteneği vardır. varlıkların manyetik gövdeleri kilitlenir. yatkın olanlar etkileşir. örneğin kayseri deki babanını veya ailenin şok durumları Erzurum da ki çocuklarını etkiler, uykuda abra şık rüya olur. telepati, hastahane, çiçek deneyleri en bariz örneklerdir. atom gibi küçük ögelerin  manyetik gövdeleri  ay kütlenin  6 da dördü kadardır.
manyetik gövdelerin kilitlenmesinden yıldızlar oluşur. tabiat ananın karbon çağında bugünkü hayvanların, bitkilerin ilkel ataları denizde oluşmuştur. dıoğal seleksiyonda bazı türler elenmiş, adaptasyondan aynı  türün
 çocukları  değişik boyutlara dönüşmüş örneğin kedigiller familyası, veya farklı özelik kazanmış örneğin at çok parmaklı imiş.
   manyetik yıldız gövdelerini kilitlenmesinden manyetik galaksiler, manyetik galaksilerin kilitlenmesinden manyetik evren oluşmuştur. evren tüm varlıkların manyetik gövdesidir . dünyadaki ve galaksilerdeki her fenomenin ( MİTLERİN, ULUMALARIN, İMGELERİN KISACA HER ŞEYİN )  ışın ve manyetik kopyası  manyetik alemde vardır. 
  manyetik alemde iki veya daha fazla kopyaların ve kopya parçaların kilitlenmesinden  kompleks fenomenler oluşur. dünyada oluşan varlıklar misali. yaprak ortamında mineraller foto sentezle kilitlen gıdalar, meyveler oluşur. parçalar atık olur.
   uyku veya hayal durumunda  yatkın beyinlere amaçlarına uygun    manyetik alemden süper manyetik fenomenler akar.evliyalar, peygamberler, ressamlar, ilim, bilim, devlet adamları, mütaitler, mühendisler, sanatkarlar, doktorlar kendi branşlarında süper olurlar. kısacası manyetik alem  beyinlerin ilham ve bilgi kaynağıdır.

 gizemli  olaylar bilgisayar konumundaki manyetik külli iradenin eseridir. detaylar iç say.
 cehennem, şeytan, zebani, mahlukatı açlık azabında hunharca öldüren kıtlık,  susuzluk girdabında  hezeyan içinde öldüren kuraklık, koyun, geyik, ceylan gibi aciz hayvanları hunharca parçalayan yırtıcı hayvanlar, çot, çolak gibi özürlü mahlukat merhametsiz,  barbar, zalim  iradeli, ilkel, adi, basit, kötü, vahşi nitelikli gaddar tanrının  kanıtıdır, sıfatlarını temsil eder, islerinin tecellisidir. bu özeliklerde Allah olmayacağına göre. detay sonsuz sav 
  lanetler olsun hilebaz fıtratlı vahşi  fenomenlere.  fesat, kibir, kuruntu, hırs, ihtiras, kapris gibi şeytan ruhsatlı  hoyrat ruh katar fenomenlere. zahir atı rahmani görünür, batını şeytani olur. şeytan fıtratlı ferasetlerde onur, şeref, hasiyet, iffet, izzet, ismet gibi erdemli , otantik, zarafetli, fantastik duygular olmaz kalplerde. 


Hiç yorum yok: