21 Aralık 2014 Pazar

 enerji, atom, ışık gibi tüm varlıklar  manyetik dalgaların kilitlenmesinden   varlıklar ve manyeik gövdeleri oluşur. her varlık manyetik gövde ve somut gövdelerden meydana gelir.  birden fazla manyetik gövdelerin kilitlenmesinden kompleks varlıklar ( boyutlar- monatlar ) oluşur. dünyayı oluşturan atom sayısı kadar manyetik dalgaların kilitlenmesinden  1 mm. den küçük varlıklar oluşur. bak evrenin oluşumuna.
 varlıklar türlü boyutlardan ibarettir. boyutlar varlığın ferasetleridir. ferasetlerin iş yapma yeteneği ve gücü vardır. bak manyetik aleme.
****  alla-ha vahşi isim, barbar sıfatlar, gaddar feraset yakışır mı. hayırsa ya evren yoktur,herşey sanaldır, evren varsa ahiret sanaldır. bak sonsuz sava.
***
 beyin diğer beyinleri kendi amacına göre manyetik güçle maniple eder.aynı fıtradaki beyinler bir birini destekler, referans olur.
****
   yaprak  foto sentezle minarellerden bitkinin boyutunu oluşturur.
  beş kanaldan gelen boyutların beyinde  biyonik kopyası oluşur. beyin bünyesindeki boyutlardan kompleks boyutlar yaratır. bu boyutlar  bilgi ferasetleridir. masl dahi herşey beyinde oluşan biyonik varlıklardır.
   karbon çağında minarellerin kilitlenmesinden  bugünkü bitki ve hayvanların ilkel ataları olştu. varlıklarla dolan denizler taştı, karaları kuşattı.varlıklar karalara aktı.  sular buharlaştı, bulut oldu.
****
 her zaman huzurlu, mutlu, genç, dinç, dinamik, erdemli olmak istiyorsanız. hamlık blogunu okuyun.
*** 
 peygamberler, evliyalar, enbiyalar manyetik evrenin dinsel aleminde yaşarlar.
 insanlar ise uykuda manyetik alemin kendi  fikirsel aleminde yaşar. 








Hiç yorum yok: