12 Haziran 2013 Çarşamba

bazı savlarım.not savlarım bilimsel değildir.
*** yerçimi, ses, tad,koku, renk yoktur. sanaldır.
 dört gerçek vardır 1- hareketsel,
2- hacimsel, 3- sayısal, 4- şekilsel. herşey manyetik öğelerden oluşur.
evrenin oluşumu *-  
manyetik ktle dönesel ve doğrusal ivmeden patlar. manyetik dalgalara dönşr.   manyetik dalgalar 600* 700 milyon ışık yılı yol aldıktan sonra.  kendi yörngesinde dönmeye başlar. dönesel hareketten  yörge öğeler kilitlenir. atom çakirdakleri oluşur. çekirdeklere manyetik dalgalar kilitlenir, iplik yumağı gibi  çekirdeği içten dıştan kuşatır. yumak çekirdeğin  manyetik gövdesidir. manyetik yumakların kilitlenmesinden turlu nitelikte atomlar oluşur. manyetik atomların kilitlenmesinden manyetik galaksiler oluşur. manyetik galaksilerin kilitlenmesinden evren oluşur. somut evren yoktur. detay savlarımda.
** gülü gül yapan dikendir. diken olmasaydı hoyratlar gülü yerdi. meydan vampirlere kalırdı.
 iki ayaklı ilkel boyutu erdemli yapan, medeniyetin oluşmasına neden olan dokularımızda gen olan manyetik güldür. her varlığın manyetik gövdesi vardır ve dünyadaki varlıkların ışın kopyası varır.
tatlılarımızı, manyetik evrenin yaşadığımız olayların  manyetik genleri dokularımızda koddur.gen zinciri suda oluşan atalarımıza uzanır.
***** devasal yağmurlar dağdaki toprağı, minarali denize taşıdı.  minaralerin denizde ışınsal kopyaları oluştu. ışın ve somut boyutlar kilitlendi bugünkü varlıkların ataları oluştu. bitki ve hayvanların torunları devasal farklı şartlarda bir kısmı doğal selektörde elendi. bir kısmı adapta oldu torunlar farklı boyutlara dönüştü. kedigiller misali.
* yunus emre erdemli ruhu yarattı. Atatürk vatanı kurtardı, lak, demokratik, milli, islaimi cumhuriyeti yarattı, medeniyetin yolunu açtı.  erdemli ilkeleri oluşturdu.
milli kahramanlarımız olan Atatürk ve ismet İnönü'nün gayesi cumhuriyeti İslam dünyasına örnek ve rehber yapmaktı. hilafeti kaldırmayacaklardı   lozan baronları  hilafeti kaldırmazsanız Türkiyeyi tanımayız diye tehdit etti.
 milli kahramanların ideali yavaş, yavaş gerçekleşiyor.
kimse bağnaz, yobaz gibi marjinal iradelerini esiri olmasın.gerçeğin özü çok derin ruhlarda saklıdır.
*** ya evren yoktur herşey sanaldır, evren varsa ahiret sanaldır. insanlar sanal tanrıya tapar. detay sonsuz savlarımda. ankara38. nusret yazar ahmet aslaner samağır köyü


  




Hiç yorum yok: