20 Haziran 2013 Perşembe

adam kadınların pantolon giymesine karşıyım. neden. hayvani duygularımı kamçılıyor. ancak hayvanlar hayvani duygularına gem vuramaz dedim.

**   1923 ten bugüne kadar  sosyal adalet, fırsat eşitliği, vergi adaleti  adil paylaşma var mı,  çifte standart var mı. bunlar sosyal patlamanın sebepleridir.  masum eylemler  sosyal patlamayı fitiller. tabi ki bu patlamalar iç ve dış güçlerin işine yarar, ateşe benzin atar. 
  devlet milyarlarca zarara gider. faturayı millet öder. ekonomi zayıflar, gelişme ivme kaybeder, milli servet heder olur. devlet güçlü ülkelere el açar. 
  bu utanç verici acı durumdur. 
**** sen öğretmensin, doktorsun, memursun allı, pulu giyiyorsun, başını örtüyorsun, gücün kuklası oluyorsun, .olduğun gibi görünmüyorsun, göründüğün gibi olmuyorsun.hilebazlık yapıyorsun
** özgür irade erdemli olur, kul hakkı yemez, ilahi yasalara ters düşmez, iblis konumunda olmaz.
 yanlı irade gücün baskısında olur. gücün kulu, kölesi, kuklası olur.  yanlı olmak hilebazlıktır, kafiri yaşam sürdürüp rahmani görünmektir. haram nema kazanmaktır. iblis konumunda olmaktır.
 entirikal törede tüm insanlar hilebaz olur, adaptasyondan, çıkarsamdan. insanlar topuma uyar, dışlanmaktan korkar, haram nema kazanır, erdemli görünür, çıkarını korur.

*****    
 çevremizdeki her figürün  manyetik ve ışın kopyası, ve manyetik evrenden kazandığmız figürler beynimizde var olan varlıklardır.bizim  dokularımız dır, genler imizdir  hilebaz gibi vahşi genler her şeye zarar verir. dua gibi erdemli, dürüst genler her şeyi ihya eder. detay savlarımda.
 hayal fulyasında ve uykuda  beyin penceresi manyetik evrene açılır.manyetik figürler kazanır. tüm figürlerden beyin envayi çeşitte türlü figürler yaratır. örneğin evliyalar, enbiyalar atatürk gibi dahiler, resamlar, müziksiyenler, ilim, bilim adamları, işine kendini adamış insanlar,. mimarsinan mühendislik fakültesini bitirdimi. orta çağ resamları resim fakültesinde okudumu. bunlar manyetik alemden ilham aldılar. deniz altında bilmem  kaçbin fersah bugün gerçk oldu. ilhamın kaynağı nedir.




Hiç yorum yok: