29 Aralık 2012 Cumartesi


Kara yılan

Hilebaz gibi vahşi nitelikli,iffetsiz, hezeyanlı   manyetik monatlar  kuşattığı dokulara sigara gibi zehirli iyon katar.sigaraya kara yılan diyorum.

 Dua gibi dürüst, erdemli, zarafetli, neşeli  manyetik monatlar dokulara feyizli manyetik  iyonlar katar. Yeşim taşı misali.
 bir deneyde bir hafta boyunca.a, salondaki çiçeğe  güzel, feyizli süzler söyler. çiçek ihya olur.
 b odasındaki çiçeğe hakaret dolusu vahşi sözler söylr. bir hafta sonra çiçek solar, pörsür.

Her varlık  türlü nitelikte, envayi çeşitte iyonlardan mürekaptir. Her varlığın manyetik gövdesi vardır. Manyetik varlıkların ve somut varlıkların iş yapma yeteneği vardır.  Örneğin  dünyayı kuşatan manyetik ay denizleri met, cezir yapar, dünyayı etkiler farklı özelikler kazandırır. Her varlığın manyetik gövdesi yüzlerce, binlerce k.m. uzunluğunda olur. Manyetik ay misali. Çapı milyonlarca k.m. dir.

Bir deney yaparlar. Ben şöyle ifade edeyim. Atomları kamyona  benzetelim. Kamyonun biri kışehirde, diğeride kayseride olsun. Tekerleri sağa dönsün.  Düzenekle kayserideki kamyonun arka tekerini sola döndürürler. Kırşehirdeki kamyonon arka tekeride sola dönmeye başlar. Görülüyorki atomu oluşturan çekirdeklerin manyetik gövdeleri diğer atomlarıda kuşatmakta. Yüzlerce k.m. alanı kuşatmakta.

 Varlığı oluşturan iyonların manyetik gövdeleri varlığı bir iplik yumağı gibi kuşatır. Varlığın kopyası olan manyetik gövde oluşur. Manyetik gövde varlığın ruhudur.

 Güz kulak gibi beş kanaldan giren iyonlar beyin dokusuna kilitlenir, manyetik gövdesi vücudu içten ve dıştan bir iplik yumağı gibi  kuşatır.   Öyleyse zehir saçan iyonlardan kaçınalım. Bizi, neslimizi ihya eden feyizli iyonlarla donatalım.

 Bazı insanlar vardır vahşi güçle karısını kukla yapar. Bazı inşalar hilebaz fıtratlı vahşi nitelikli edebi güçle karısını kukla yapar.

 Hem kendisine hemde yuvasına zehirli iyon katar.
detay savlarımda.

Hiç yorum yok: