21 Aralık 2012 Cuma

ilkel çağda türlü niteliklerde tanrılar vardı. bu sıfatları tek tanrıya yüklemek tanrıyı sıfırlamaktır.ilkel çağın mitlerdir  imgeleridir. mahlukat aklı hem erdemli feraseti, hemde vahşi feraseti irade yapar. kötü, vahşi nitelikler sonsuz derecede erdemli, güzel nitelikli, yüce tanrıya, ilahi iradeye, münezzeh itikadına, ilahi isimlere ters düşer, çürütür, hiç yapar. ve yüce allaha yakışmazdı  ömer-e ve ehlibeyt karizmaları hırsızlık, hilebazlık, fesatlık, fitnelik, ip nelik   fahişelik, gavatlık, pezevenklik  şeytanlık  yapar mı. yaparsa ne olur.  tanrı şeytan, cehennem, zebani, afetler, felaketler, azaplar, musibetler, vahşi, özürlü mahlukat yaratırmı. bu varlıklar aynı itelikdeki tanrının sıfatlarını temsil eder. bu özellikteki tanrını yapıtı, kanıtı, göstergesi olur.
 detay savlarım da


 her varlığın manyetik gövdesi vardır. smut ve manyetik varlıkların iş yapma yeteneği vardır.
 manyetik varlıkların kilitlenmesinden manyetik galaksiler,  galaksilerin kilitlenmesinden manyetik evren oluşur. somut galaksi ve evren yoktur. evren tüm varlıkların manyetik gövdesidir.
 manyetik beyinlerin kilitlenmesinden  bilgisayar konumunda, küresel manyetik irade oluşur. manyetik iradenin arkasında evrensel güç vardır.

 hilebaz fıtratlı vahşi monatlar korkunç ruhlu olur. başta bireye, yuvasına, nesline ve her şeye zarar verir.birey ve nesli küresel iradenn gazabına, azabına mahkum olur. dürüst, erdemli, zarafetli duygular her şeyi ihya eder, birey ve nesli külli iradenin himetlerine masar olur.
 yaşadığmız iyi ve kötü olayların, neticelerin % 60-70 i  manyetik aleme dayanır. detay savlarımda.

 akıl erdemli yoldan gidere ihya olur.  şeytani yoldan giderse helak olur..




Hiç yorum yok: