7 Eylül 2012 Cuma

EVRENİN OLUŞUMU


BÜYÜK PATLAMA İLE TÜM VARLIKLAR MANYETİK IŞINLARDAN OLUŞUR.
 PROTON, NÖTRON, ELEKTRON GİBİ ATOM ÇEKİRDEKLERİNE MANYETİK DALGALAR KİLİTLENİR , İÇTEN DIŞTAN BİR İPLİK YUMAĞI GİBİ KUŞATIR. YUMAK VARLIĞIN RUHUDUR.

bence tin denen kütle döne sel ve doğrusal ivmeden  sıkışır, sıkışır, sıkışır ve patlar.  manyetik dalgalara dönüşür.  dalgalar yüksek derecede hızdan , konkav, konveks açıdan milyonlarca ışık yılı yol aldıktan sonra. elips yörüngeye dönüşür. yörüngeye kilitlenen  dalgalardan hilal şeklinde çekirdekler oluşur. doyum noktasından sonra çekirdeklere kilitlenen dalgalar varlığı bir iplik yumağı gibi kuşatır. varlığın manyetik gövdesi ( ruhu ) MEYDANA GELİR.. MANYETİK  KOLLARIN KİLİTLENMESİNDEN KOMPLEKS VARLIKLAR OLUŞUR. . yıldızların ve tüm varlıkların manyetik gövdelerinin kilitlenmesinden manyetik evren oluşur.  denge, ahenk, düzen meydana gelir.
somut evren yoktur. yıldızlar kümesine galaksi denir. bilimsel olarak 100 milyar galaksi vardır. her galaksi dede trilyon yıldız ve gezegen vardır.
evren tüm varlıkların manyetik gövdesidir.  yani her varlık evrenin bir parçasıdır.
  mucize denecek tüm olaylar tin dalga ve montların 8( VARLIKLARIN ) sayısal, hareketsel, şekilsel, sayısal özelliklerinden kaynaklanır. YANİ KOKU, TAD, ZAMAN, SES YOKTUR. BİLİMSEL OL ARAKTA AĞIRLIK, RENK YOKTUR. BENCE YER ÇEKİMİ YOKTUR.DETAY SAVLARINDA..
  evren kapalı sistemdir, dönüşümlü sonsuz defa tek boyuta, sonsuz defada galaksiler boyutuna dönüşür..
  olaylara şartlar ve boyutlar sebep olur. örneğin yağmur olayına güneş, atmosfer, rüzgar sebep olur. sebepler teolojik ( tanrısal ) veya kozmik olsa da fark etmez..

TELEPATİ, NAZAR ( pozitif- negatif ), ŞOK DURUMLARDA OLAYLARIN GURBETTEKİ ÇOCUKLARIMIZA MALUM OLMASI, MUCİZE GİBİ  GÜNLÜK OLAYLAR, NETİCELER  , NETİCELER BİLGİ SAYAR KONUMUNDA OLAN  MANYETİK İRADENİN ESERİDİR..

MANYETİK GÖVDE ANA GÖVDENİN ÖZELLİĞİNDEN MÜREKKEPTİR., İŞ YAPMA YETENEĞİ VARDIR.ÖRNEĞİN MANYETİK . YEŞİM.DEMİR, KALSİYUM, MAĞNEZYUM, ANYON GİBİ ÖGELERDEN (  İYONLARDAN ) MÜREKKEPTİR. İNSAN VE ÇEVREDEKİ VARLIKLARA ŞİFA, GIDA, ZARAFET, GÜZEL KADER, UZUN ÖMÜR KAZANDIRIR. MURADIN GEÇEKLEŞMESİNE SEBEP, REFERANS OLUR. DİĞER FERASETLERİ MANYETO EDER  DUA VE EDEMELİ MONTLARA MİSALİ.
HER VARLIĞIN MANYETİK GÖVDESİ VE SOMUT VE MANYETİK VARLIKLARIN  İŞ YAPMA YETENEĞİ VARDIR.. MANYETİK KOLLARI HEM KENDİ GÖVDESİNİ VE ÇEVREDEKİ VARLIKLARIN GÖVDESİNİ BİR İPLİK YUMAĞI GİBİ İÇTEN VE DIŞTAN KUŞATIR. DUA GİBİ  RUHU DÜRÜST, ERDEMLİ ZARAFETLİ BİLGİ  MONTLARIN MANYETİK KOLLARI YUMUŞAK FREKANSLI VE FEYİZLİ ŞİFRELERDEN MÜREKKEPTİR. KİLİTLENDİĞİ DOKULARA  SOMUT GÖVDENİN ŞİFRELİ İYONLARINI DOKULARA KATAR. GÜÇ, YETENEK, ZARAFET, BEREKET,  OLUR, KANI VE DOKULARI ZENGİNLEŞTİR.KADERİN GÜZELLEŞMESİNE, ÖMRÜN UZAMASIN, MURADIN GEÇEKLEŞMESİNE PAY KATAR, REFERANS OLUR, DİĞER YETENEKLERİ ( FERASETLERİ ) MANİPLE OLUR. ERDEMLİ FERASET LERLE  DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA ÖZELLİĞİNE SAHİPTİR. DOKULARA YUMUŞAK BAĞ LİFİ OLUR. KAN VE BEYAZ ENERJİ AKIŞINI HIZLANDIRIR. DOKU YETENEĞİ ( BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ ) GÖREVİNİ TAM YAPAR. ÖLEN HÜCRELER YERİNE YENİSİNİ ÜRETİR. BOYUTLARINI TAMİR EDER. KİS, PAS, TOKSİN, OKSİT GİBİ KAVLARI ERİTİR ATIK YAPAR. DOLAYISI İLE RUHSAL VE BEDENSEL HASTALIKLAR YOK OLUR. HAMLIK BLOGU OKUYUN..
  HİLEBAZ  GİBİ RUHU KORKULU İMGE MONTLARI BAŞTA KENDİNE, ÇOCUKLARINA VE HER ŞEYE ZARAR VERİR, KÖTÜLÜK YAPAR..




Hiç yorum yok: