7 Ocak 2012 Cumartesi

Her monadın ( varlığın ) manyetik kopyası vardır. Manyetik monatların kilitlenmesinden manyetik evren meydana gelir. Somut evren yoktur. Her monat manyetik evrenin içinde yer alır. Manyetik evren monatlara, oluşumlara etki yapar, özellik katar.
Manyetik güneşin manyetik monatları somut gezegenleri kuşatır. Gücü oranında gezegenleri kendi merkezine iter. Tabiî ki manyetik gezegenlerin kolları da somut güneşi kuşatır. İtilmeden manyetik monatlar denge noktasında kilitlenir tek manyetik gövde meydana gelir. Somut monatların yörüngesi ve özelliği farklılaşır. Güneş sistemi denir. Manyetik yıldız kollarının kilitlenmesinden manyetik galaksi oluşur. Manyetik galaksilerin kilitlenmesinden manyetik evren oluşur.
Yeşim taşı insan, bitki, hayvan dokularına manyetik magnezyum, potasyum, demir, oksijen, hidrojen iyonları katar. Doku ve kandaki kis, pas, toksin, tortu, posa, hormon gibi kav iyonları ve kokmuş, çürümüş iyonları eritir, atık yapar, doku yeteneğine güç katar. Yeşim ısısı, yeşim ışınları ve g. Kore yatakları kan akışını hızlandırır. Doku yeteneği ruhu ve dokuları güzelleştirir, yeniler

Hiç yorum yok: