7 Ocak 2012 Cumartesi

Büyük patlamada bence ay kütleden küçük kütle patlamadan ışınlara dönüşür.ışınlar dik açılı olsaydı sonsuza uzanırdı.ışınlar konkav ve konveks ivmede 600 – 700 bin ışın yılı yol aldıktan sonra at nalı şekline dönüşür , kendi ekseni etrafında döner ve dönesel ivmeden bir yörünge kazanır. Doyum noktasına kadar dönesel ivmeden nal yörüngeler birbirine kilitlenir. Elektron, proton, nötron gibi monatlar ( varlıklar ) oluşur. Monatlara ışın lifler kilitlenir varlığın manyetik gövdesi ( kopyası ) oluşur.manyetik kolların somut gövdeyi kuşatmasından kompleks monatlar ( atomlar ) oluşur. Türlü nitelikle manyetik atomların kilitlenmesinden bugünkü varlıklar ve canlıların ataları oluşmuştur.örneğin bitki ve hayvanların ataları azot çağında denizlerde oluşmuştur.
Tüm varlıklar ışınlardan oluşan kütlesel enerjilerdir.suyun manyetik dalgaları sistemle çakralara akar, manyetik dalgalar bakır atomlarındaki manyetik lifleri iter manyetik gövdenin bir kısmı dışarı itilir mıknatıs olur. ortada açılan oluktan manyetik lifler ampulden dışarı fışkırır, bir anda yıldız sayısından fazla foton fışkırır.oda aydınlanır.
Elektron parçalanıp ışınlara dönüştüğü zaman atom parçalanmış olur.atomun manyetik gövdesinin bir kısmı cihazlarla itilir ve ışın demeti haline g

Hiç yorum yok: