28 Mayıs 2016 Cumartesi

  TANRILAR
    (vasiyetim mezar taşıma yazın diler insan haklarına tecavüzü yasaklayan demokratik ögelerdir, erdemli figürlerdir )
ramazan ayının yer küreye hayır, bereket, huzur, erdem, barış getirmesine  vesile olmasına yüce tanrıdan niyaz ederim.                 ***** hareketten kan akışı hızlanır, sistem görevini tan yapar.
***dualar, erdemli duygular, güzel ifşaatlar  yaşamın en güçlü  metafizik kudret kaynağıdır.
*****   beynimizin oluşturduğu varlıklar sanaldır. örneğin cin, şeytan, dev, cenet, cehennem, tanrı misali.
beynimizdeki varlıklar dahil, ses, koku gibi her varlığın  her an saniyede kopya ikizleri oluşur.  bu metafizik varlıklardan metafizik evren meydana gelir .  tüm gelmiş, geçmiş varlığın oluşumundan ölümüne kadar her an tiril onlarca kopyaları oluşmuştur.  insanın oluşumundan ölümüne kadar her an milyonlarca kopyaları oluşur. kopyaların ve diğer varlıkların kilitlenmesinden olağan üstü varlıklar, fenomenler oluşur.
    ilkel çağda yağmur bereket tanrısının, deprem. sel, kıtlık, kuraklık vahşi tanrıların oluşumuna sebep olmuştur. günümüzde bu bilgi varlıklar evrenin her tarafında vardır, bilhassa yer küreyi atmosfer gibi kuşatır .                    insanın  düşüncesine uygun bilgi varlıklar ve fenomenler  uykuda, hayalde, şok duygularda, mağara gibi ısız yerlerde somut beyne akar,  görürüz, işitiriz, koklarız. 
  kopyalardan  ve kompleks kopyalar peygamberleri, evliyaları, sıradan insanların bilgi, ilham kaynağıdır. insanlar  bu varlıkların ve somut bilgilerin sentezinden yeni  olağan üstü fenomenler üretir.
-----
------  ne yaparsan er, geç metafizik külli irade sana ve nesline yansıtır.
****  onlar ki kopya ve somut varlıkların kilitlenmesinden oluşan olağan üstü varlıklardır.
******   metafizik beynimizin arkasında evrensel güç vardır. çünkü  evren tüm varlıkların manyetik gövdesidir.  metafizik beynimiz her şeyi yapmaya Muktedir.örneğin mucizeler ve nazar gibi gizemli olaylar. örnekler iç sayfalarda.
*****  insan ve mahlukat ilim üretemez. var olan sentezinden var olmayan fenomenler üretir. ilim teolojik iradenin eseridir.
***** aile fertlerinin manyetik gövdeleri bir, birine kilitlenir tek vücut olur.
****  her varlık hem kendi dokusuna, hemde evrenin dokusuna kendi niteliğinde atomik öge katar. beynimizdeki  erdemli varlıklar kudret katar, hilebaz gibi vahşi varlıklar şer katar.
*****  yaşadığımız olağan üstü olaylar manyetik beynimizin eseridir. düşüncelerimizi ifa eder.  beyninizde iyi duygular oluşturun,  korkulu ve kötü duygular oluşturmayın. hani korktuğum başıma geldi derler ya. örnekler iç sayfalarda.

*****   teolojik  ferasetlerin ideali ilahi kanunları anayasa yapmaktır,
  kozmik ferasetin ideali  beşeri kanunları anayasa yapmaktır. bu kavga  her ülkede bilerce yıl sürecektir. 

Hiç yorum yok: