28 Haziran 2014 Cumartesi

MANYETİK ALEMİN SIRLARI
  erdemli duyguların hikmetleri.
her monat-ın ( varlığın ) devasal sayılarda manyetik gövdesi, manyetik ve ışın kopyası vardır. aynadaki görüntü misali. ay kütlenin manyetik kolları denizleri-  met- cezir yapar.telefonda söylenen kelimelerin manyetik  kopyası kulağa gider.
beynimize beş kanaldan giren  şekiller, kokular, sesler, tatlar, duyu monat-ları, beynimizin ürettiği bilgi monatları, rüyalar, hayaller gibi beynimizde türlü monatlar vardır.
dürüst, erdemli güzel monatlara  evrenden güzel nitelikli, şifreli  manyetik  enerji  akar. ( pozitif )
 vücuda güç, yetenek, şifa, gıda, kudret katar.
     hilebaz gibi korkunç  ruhlu, vahşi nitelikli  maganda montlara vahşi nitelikli sert frekanslı şifreli enerji akar ( negatif ) .
     evrendeki  manyetik güzel montlar ve beynimizin  güzel nitelikli manyetik gövdesi  birbirine kilitlenir.yardımlaşma, dayanışma içinde olurlar, birbirlerine referans olurlar, güç, yetenek, kudret katarlar. irade olan konjonktüre güzel ruh ve güzel şifreler katarlar.  
beynimizdeki güzel montların manyetik kolları dokuları, organları içten ve dıştan kuşatır, yumuşak bağ lifi  olur, kan akışını ve dıştan enerji akışını hızlandırır, doku yeteneğine ( bağışıklık sistemine ) güç katar, hastalıklar yok olur 
 maganda monatların manyetik kolları sert bağ lifi olur, dokuları ve vücudu sıkar kan akışını ve enerji akışını azaltır. hastalık süreci başlar.
 kırk yaşından sonra tüm insanlar yeşim taşlı, termal, akapuntu yatağı almalı. g. kore üretir.  bak hamlık bloguna. diğer detaylar manyetik savlarımda

Hiç yorum yok: