29 Mart 2014 Cumartesi

insanların süper boyutta gizemli gücü ve yeteneği vardır. bu yetenek bilgisayar konumundadır. gizemli olaylar,neticeler  manyetik yeteneğin işlevidir. şok duygularda  mucizeler yaratır.  normal durumlarda  manyetik yetenek  duygu, düşünce, hayal gibi  hülyalarda bilgisayara ne yüklenirse, gizemli yetenek onu ifa eder. örneğin aklımıza gelen başımıza gelir.  iyi veya kötü  neticeler.detay savlarımda
***** bir din adamı  hadislere göre erkekler kadınlardan bir derece üstündür diyor. bu formül kadınları köleleştirir, yüce Allahı adaletsiz konumuna düşürür. İslamiyete ihanettir. milli anayasamıza aykırıdır.
  *****  her şey Allah- a dayanır itikadında  şeytanın eylemleri, hainliği  tanrıya dayanır, hain tanrının kanıtı olur. zebani-nin eylemleri zalim tanrının kanıtı olur.  ayrıca cehennem, vahşi tabiat olayları, yırtıcı hayvanlar vahşi iradeli, yamyam nitelikli,, barbar özellikli yer altı tanrısının kanıtı olur.
 cennet, çiçek, kelebek gibi güzel fıtratlı fenomenlerde yüce Alla-hın kanıtı olur.
 vahşi nitelikli tanrılar olmayacağına göre  ya evren yoktur, her şey sanaldır, evren varsa ahiret sanaldır. detay sonsuz savlarım da.

Hiç yorum yok: