18 Şubat 2014 Salı

MANYETİK ALEMİN SIRLARI
 manyetik beyinlerin kilitlenmesinde küresel manyetik beyin oluşur, manyetik evrenle bütünleşir. bilgisayar konumunda külli irade meydana gelir.
 tüm varlıklar enerjiden oluşan boyutlardır.
 her varlık enerji tüketir ve kendi niteliğinde  iyonik enerji üretir. örneğin yeşim taşı demir, magnezyum, kalsiyum, oksijen gibi minerallerden mürekkeptir. YEŞİM TAŞI  kendi niteliklerde manyetik mineral iyonlar üretir.  ayrıca her varlığın manyetik gövdesi, manyetik kopyası ve ışın kopyası vardır.bunlardan manyetik evren yani manyetik alem oluşur. somut evren ve somut galaksi yoktur. manyetik varlıkların kilitlenmesinden manyetik galaksiler oluşur. manyetik galaksilerin kilitlenmesinden manyetik evren oluşur.  evren tüm varlıkların manyetik gövdesidir.
  manyetik varlıkların kilitlenmesinden, veya    parçaların manyetik gövdelere kilitlenmesinden, veya farklı, farklı parçaların  kilitlenmesinden ucube manyetik varlıklar oluşur. uykuda gördüğümüz rüyalar misali. tüm bunlar manyetik alemi oluşturan boyutlardır.
bilgi genlerin ve tüm genlerin oluşumunda, bireyin yaşamında  manyetik alemdeki fenomenlerin çok büyük etkisi vardır.
  tüm genlere, dokulara  kendi niteliğinde manyetik alemden manyetik iyonlar kilitlenir.
 bilhassa göz, kulak gibi beynimize giren varlıklar,  duygu, düşünce, hayal gibi bilgi  ögeler kendi niteliğinde  manyetik iyon üretir, çevreye saçar, manyetik kolları vücudu ve çevredeki varlıkları kuşatır, kendi niteliğinde iyonik enerji katar. evrenden kendi  niteliğinda enerjik iyon kilitlenir. 
 hilebaz gibi vahşi  duygularda beyindeki   vahşi fıtratlı  bilgi nüveleri negatif enerji saçar, hem kendi dokusuna, hemde evrenin dokusuna kav katar, zarar verir. bilgi sayar konumundaki  manyetik külli irade  kendisine zarar veren bireye ve nesline zarar verir, kötülük yapar. örneğin yaşanan gizemli olaylar, neticeler. dualarda, paylaşma gibi duygularda  beyin feyizli  manyetik iyon saçar ( beyaz veya pozitif enerji ) kendi dokusunu ve evrenin dokusunu ihya eder ve bilgi ögelerin manyetik gövdeleri hem kendi dokusuna, hemde evrenin dokusuna güç, zarafet,yetenek, denge, ahenk  katar. külli iradede iyilik yapan bireye ve nesline iyilik yapar. örneğin mucize gibi gizemli olaylar, neticeler.
 manyetik dalgalardan oluşan ışınlar dahi iyonik olur.  örneğin güneş ışınları veya elektrik ışınları H- O, fe gibi manyetik minerallerden  mürekkeptir.
 öyle ise hilebaz gibi vahşi duygulardan kaçınalım, bol, bol dua edelim, namaz kılalım, işe, aşa, güne besmele ile başlıyayım. dürüst, erdemli duyguları kader yapalım.  bak evrenin oluşumuna ve manyetik alemin sırlarına.

Hiç yorum yok: