16 Şubat 2013 Cumartesi


tüm varlıkların manyetik gövdesi vardır.
beyindeki hilebaz, fesat, hoyrat, kibir, kapris gibi onursuz, şerefsiz, vahşi fıtratlı varlıkların manyetik gövdesi ve kolları  dokularımıza ve çevredeki varlıkların dokularına sert bağ lifi olur, sıkar. kan akışını azaltır,bağışıklık  sistemi güçsüz kalır, görevini tam yapamaz. hastalık süreci başlar. ayrıca  gergin manyetik gövde ( ruh ) dokuları organları sıkar ruhsal hastalık süreci başlar. ayrıca dokulara  Zaralı iyon katar kavlaştırır.

 dua gibi dürüst, erdemli, zarafetli  varlıklar ruhu gevşetir, yumuşak bağ lifi olur, kan ve beyaz enerji akışı hızlanır. bağışıklık sistemi güçlenir, hastalıkları siler.
ayrıca dokulara manyetik iyon katar, şifa, gıda, güç kazandırır.  yeşim taşı misali. yeşim taşı dokulara demir, magnezyum, oksijen gibi türlü manyetik mineraller katar.ayrıca bitkilere, mutfaktaki yiyeceklere şifa, gıda, lezzet katar. ve manyetik gövdelere kilitlenir manyetik hacim büyür. yani bereket kazanır.
 DİKKAT. manyetik gövdeler çevredeki manyetik gövdelerle birleşir. tek vücut olur. şeytanlık yapar.
 erdemli manyetik gövdeler iyilik yatar. olacağa, geleceğe güzel kader katar.  başarının artmasına, , muradın gerçekleşmesine katkı yapar.referans olur. bireyin ve neslini huzurlu, mutlu olmasına vesile olur.

Hiç yorum yok: