14 Ekim 2012 Pazar

hilebaz ve totaliter korkulu duyguların kızgın   feraset etkisi, tepkisi sert olur.  erdemli ferasetin güzide manyetik dalgaları ihya eder.

erdemli duygular iyilik yapar.
 hilebaz ve vahşi duygular kötülük yapar.

 insan beyni her şeye muktedir. yeter ki kursakları haram iyonlardan kurtulsun.

başarının, mutluluğun formülü. azim, erdem, sabır, özveri ve doğru plan.

insan ve her varlık fıtratı erdemli ve fıtrat vahşi manyetik dalgalarla kuşatılı.erdemli duygularda dokulara beyaz enerji akar. şifa, gıda, bereket, , zarafet, güç, yetenek,  katar. dokuları içten ve dıştan bir iplik yumağı gibi kuşatır , yumuşak bağ lifi olur. dışarı dan dokulara beyaz enerji akışını hızlandırır..yeşim taşı misali.
hilebaz ve vahşi duyguların  sarmar kolları dokulara kav katar, sert bağ lifi olur.dışardan beyaz enerji akışını azaltır

aklımızdaki güzel varlıklar iyilik yapar, hilebaz ve vahşi varlıklar kötülük yapar.

 beyin hangi planı feraset yaparsa o plan irade olur.erdemli plan dürüst olur erdemli duyguların manyetik kolları.başta çocuklarına, torunlarına iyilik yapar. örneğin günlük yaşadığımız gizemli güzel olaylar, neticeler, mucizeler. külli iradede ödüllendirir.
hilebaz  plan vahşi olur. kötülük yapar. başta kendine, çocuklarına ve torunlarına. ayrıca külli iradede cezalandırır. işte kozmik adalet.


hilebaz plan rahmani görünür, zahir atı şeytani olur.hilebaz fıtratlı ferasetller Onursuz  şerefsiz, izzetsiz olur. iblis konumunda olur.

dürüst feraset erdemli olur. kötülük yapmaktan, zarar vermekten münezzehtir. aksi taktirde hilebaz fıtratlı  vahşi nitelikli  marjinal feraset olur.

Hiç yorum yok: