14 Ağustos 2012 Salı

 sabreden insan pozitif enerji kazanır, musibetler önler .  maganda tavır sergileyenlere sen Ahmet hocaya dua et de.


 Allah monadı türlü niteliklerde, farklı özeliklerde devasal şifrelerden mürekkeptir. kafamızdaki en güçlü  monattır ( varlık )

tüm varlıklar pozitif ve negatif enerji  ile yüklüdür.( yumuşak frekanslı ve sert frekanslı manyetik dalgalar, kollar )


her varlığın iş yapma yeteneği ve manyetik gövdesi vardır. manyetik varlıklarında iş yapma yeteneği vardır.tüm varlıklar manyetik dalgaların kilitlenmesinden oluşur. güneş sistemi misali. bitki ve hayvanlar karbon çağında denizlerde oluşur. manyetik dalgalar varlığı içten ve dıştan bir iplik yumağı gibi kuşatır. manyetik yumak varlığın manyetik gövdesidir, manyetik ruhu olur.
manyetik insanların kilitlenmesinden küresel manyetik insan meydana gelir.  bigi sayar konumunda beşeri iradesi olur.  manyetik  insanın  boyu 1500- 2000 k.m. den daha büyüktür. kanıtı ananın, banın yaşadıgı şok olaylar gurbetteki çocuklarına malum olur. ya apraşık  rüya olur. yada güzel olaylarda ruhsal dengesi güzelleşir, kötü olaylarda ruhu sıkılır.
dünyada 6 milyarın üstünde insan vardır. 6 milyar manyetik insanın kilitlenmesinden evrensel insan meydana gelir. beşeri iradesi bigisayar konumunda olur.
 güzel fenomenler insanları ve manyetik iradeyi iha eder. m. iradede bireye ve çocuklarına  gizemli iyilik yapar.
 hibaz, totaliter, gadar, hoyrat, kapris, fesat, kibir gibi  fenomenlerin korkulu  feraseti insanlara, beşeri iradeye zarar verir, dengesini, ahengini, zarafetini  zedeler.  b.irade bireye veçocuklarına, torunlarına gizzemli kötülük yapar, zarar verir. öyle ise kötü fenomenlerden kaçının daima güzelikler yaratın.



Hiç yorum yok: