10 Mayıs 2011 Salı

Sinirsel hastalıklar nöronlara, ruhsal hastalıklar manyetik kara sıfatlı, sert frekanslı fenomenlere ve hilebaz imgelere dayanır.
Dokuları kuşatan manyetik hilebaz manyetik imgeler ve sert frekanslı manyetik fenomenler
dokuları kuşatır, evrenden enerji akışını ve kan akışını azaltır, dokulara kav katar. Doku yeteneği güçsüz kalır, görevini tam yapamaz, hastalık süreci başlar, kalınlaşınca açığa çıkar. Arkasında evrensel kara güç olan manyetik feraset kendi kaderine, yuvasına zarar verir, kötülük yapar. İşi, işlevi kötülük yapmaktır. Örneğin Bazen akla gelen başa gelir. 4 sene askerlik yapan. Öldü haberini alan fakat ölmeyen. Terhis olan Kocasına hastayım, 6 aydır döşekte yatıyorum diyen taş gibi sağlam olan numaracı kadın hastalanır tam 6 ay yatar. Diğer örnekler savlarımda.
Dokuları kuşatan manyetik Dürüst imgeler ve yumuşak frekanslı fenomenler dokuyu mülayim yapar, şifa, gıda, zarafet katar.dokuyu sıkan manyetik ruhu uzaklaştırır, kan ve enerji akışı hızlanır. Bağışıklık yeteneği güçlenir. Hastalığı yener. Arkasında beyaz evrensel güç olan manyetik feraset kadere iyilik katar. Örneğin mucizeler.
Öyle ise hilebazlık yapmayın dünyayı kuşatan manyetik imgelere güç katmayın. Dünyayı kuşatan dürüst imgeler güç katın.
Dikkat kişinin ve yuvasının ihya olması dürüst imgelerle orantılıdır. Helak olması hilebaz imgelerle orantılıdır. Çünkü dünyayı kuşatan kendi fıtratındaki imgelerden her manyetik imgeye katmerli şifreler kilitlenir. Kozmik adalet tecelli eder.

Hiç yorum yok: